Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dovoljnozazauvijek

Marketing

Još malo slika / Update o filmu

Mislim da slika nikad dovoljno... tako da sam još malo istraživala (a i tanja mi je malo pomogla :), tako da sam na kris-stewart.org pronašla jako lijepe slike (ako odete na tu stranicu, prvo kliknite na sliku za ulaz!) ... pa evo.. uživajte u njima...



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket




Osim ovih, pronašla sam par i Kristeninih... gdje je vrlo girly. pa pogledajte malo i ove (nisu kao ostale njezine uobičajene i vrlo prirodne slike)



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MOVIE UPDATE


Na twilight lexiconu su spomenuli kako su u The Oregonian-u 3.2. nakratko spomenuli Twilight movie. Napislali su kako izgleda da ljudi općenito stvarno vole režisericu Catherine Hardwick. (To možete pročitati ako kliknete u ovom odlomku The Oregonian, no spominje se vrlo kratko, kao više rad Catherine Hardwick i Diane Lane nego informacije o filmu.)


te...

1. Ne, nije neobično da ostatak glumaca još nije objavljen na IMDB-u
2. To ne znači da nemaju uloge, već samo znači da su zauzeti radeći druge stvari za pripremu filma
3. Ne, to ne znači da su neorganizirani
4. I ne, ne znaju kada ili hoće li ih objaviti, informacije će stići kada stignu.


I da.. još su spomenuli da se neki žale kako na Amazon.com ne mogu unaprijed naručiti tj. rezervirati Breaking dawn, no sa Twilight lexicona pretpostavljaju da je to zato što su na Amazon.com dali krivi datum izlaska knjige (tj. i oni su "pretpostavili")... tako da, ne mogu ispuniti obećanja dana na taj datum. No, kažu da se možete prijaviti za dojavu mailom putem kojeg se dobiva obavijest kada će knjiga (konačno!!!!) biti dostupna. (Mislim da mi ipak nećemo naručivati knjigu preko Amazon.coma... ali sam vam ipak htjela prenijeti sve informacije)

Eto toliko zasada od mene...


Veliki pozz


D


Post je objavljen 03.02.2008. u 19:19 sati.