Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pamsweetpea

Marketing

Voljeti = plesati

Photobucket

Pomalo me sram o tome govoriti.. Jer nisam ni blizu onome što bih željela biti i kako bih željela izgledati na pozornici.. Ali kažu ljudi, nije ni bitno biti najbolji.. moraš samo voljeti to što radiš.. to je jedino bitno i to se vidi na licu..
Reče mi večeras prijateljica- ne odustaj nikada.. vidjela sam te nebrojeno puta dok plešeš.. imaš neki ludi veseli pogled, kao da ti je netko poklonio milijun dolara..
Večeras sam se osjećala tako čudno.. s jedne strane sretno jer sam gledala cure koje poznajem.. kako rade ono što i one i ja toliko volimo.. Glasno sam ih bodrila, upijala svaku scenu, proživljavala svaki pokret kao da je moj.. Ali u isto vrijeme, osjećala sam se tužno.. jer činjenica je bila da sam ovaj put ja sjedila na mjestu.. a one su tu plesale za mene.. I nešto se činilo krivo u toj priči..
Nema smisla žaliti za prolivenim mlijekom i propuštenim prilikama.. jer propuštene su.. i gotovo.. ali zato nema ni šanse da ću dalje prolijevati.. Dapače, znam što volim.. i želim testirati svoje granice, želim dokazati i pokazati što mogu.. Želim plesati.
I istina, ovo večeras, kao i uvijek, bio je nastup za druge.. Ali prvenstveno želim plesati za sebe.. jer u svojoj se koži osjećam kao ja - jedino kada plešem.

Post je objavljen 03.02.2008. u 00:29 sati.