Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/horsesaremylife4ewer

Marketing

°° The begin of the story °°




Image Hosted by ImageShack.us


Pijetao se odneku daleko oglasio. Lagano sam se ustala iz kreveta. Sobu su ugrijale te obasjale predivne jutarnje zrake Sunca. Sišla sam u kuhinju, svi su još spavali. Napravila sam si doruèak od Piko polia, finog svježg kruha i toplog kakaa. Sve sam pojela u par zalogaja te se zaputila van u dvorište. Tamo se odmah obradovao moj pas Simba. Zlatni retriver ( °° Pogledaj retrivera :P °° ) Otišla sam u štalu, koja je bila par koraka dalje. Na drugoj strani štale ugledala sam Donu. Svog bijelog konja, tj. kobilu kako bezbrižno pase trevu.( °° Pogledaj Donu :P °° ) Èim me ugledala od sreæe se propela, barem je pokušala, još uvijek to nije mogla. Otišla sam do nje, ona se legla, a ja naslonila na nju te usnula, dok je Simba skakutao po livadi loveæi leptire.
- Emma! Si tu? - èula sam glas s druge strane štale, negdje vani, lagano se lecnula, ustala te se zaputila tamo. Simba me slijedio skakutajuæi putem.
- E pa di ste mi vi? - rekoh iznenaðena. Tamo su stajale Brdiget i Vanessa, moje drage seke xD.
- Mi se pitale di si ti. – reæe Bridget.
- Oæemo na jahalicu? – predloži Vanessa.
- Moree! - pristah oduševljena.
- Hajde svako po svog konja ovdje ga dovedite pa æemo ihišèetkali, osedlali i to. - reæeVanessa.
- Oke doke. – reæe Tania.
- Taniašto ti tu radiš? - iznenaðeno æe Bridget.
- Pa došle smo na jahalicu. - namigneTania. Ona i Hilary veæ su bile na konjima. Hilary i Tania bile su nerazdvojne prijateljice. Bile su susjede i imale svoju privatnu štalu samo za sebe. A do nas su dojahale na svojim konjima, ponosnim i staslom Tanijinom kobilo Tessom ( °° Pogledaj Tessu :P °° ) te Hilaryjin arabian horse pod imnom Araian Night ( awwww °° Pogledaj Arabian Night :P °° ) Zaputila sam se po Donu, imajuæi veæ plavi ular u ruci. Dona èim me ugledala s ularom u ruci odmah je dokasala do mene. Nježno sam joj stavila ular, te je krenula voditi kroz štalu, dok je za nama i dalje skakutao Simba. Do nas su dotrèali Chloe, Vanessin psiæ, bijeli, niži, s ogromnim smeðim pjegama te ušima nadolje. ( °° Pogledaj Chloe :P °° ) , a odmah poslije do nje je dotrèala Frida, labrador za kojim je bio svaki pas lud. ( °° Pogledaj Fridu :P °° ) Pogotovo Simba koji joj se odmah poèeo ulizivati. Bilo je to tako slatko gledati no nastavila sam dalje sa Donom. Cijela štala odjekivala je otkucaijma Doninih potkova. Došla sam van, gdje je Vanessa veæ pripremljeno stajala sa svojim konjem Vihor i èetkama pokraj.Vihor je bio predivan frizjac, ponosa te stasa ( °° Pogledaj Vihora :P °° ) Kada je ugledao Donu još se više uspravio, kako bi izgledao ponosnije i ljepše.Vanessa i ja smo samo razmjenile razdragane poglede. Par sekunda poslije došla je i Bridget sa svojim predivnim Dare to Dream. ( °° Pogledaj Dare to Dream :P °° )
- E vrendovi! Pa di ste mi vi! - bila je to Angela koja je došla na svom crnome konju punim galopom. ( °° Pogledaj Angelinog konja :P °° )
- Angela! Angela! - bila su to još dva razlièita glasa koja su urlala. Do nas su došli Petra i Mile. Mile je bio na svom, pa ehm, konjiæu =) ( °° Pogledaj Milnog konja :P °° ) , dok je Petra ponosno sjedila na svojoj Korani (°° Pogledaj Koranu :P °° ) . Mi smo svoje konje veæ pripremili te se digli na njih (uzjahali xD). Dona je bila sva ponosna što je bila najviša ženka.
- Hajmo u galop malo do planinskog lanca! – predloži Tania.
- Supaè ideja! – reæe Pepy te prva krene u pravi galop na svojoj Korani. Svi smo slijedili njen primjer. Konji su bili prkatièki reèeno « nabrijani « i galopirali su ko ludi. Galopirali smo oko planina te se polagano poèeli u hodu penjati na njih.
- Hej a da ovdje prenoæimo pod zvijezdama? – predloži Bridget.
- Meni tu zvuèi kao super ideja. – radosno æe Hilary.
- Daju li vam roditelji? – upita Pepy.
- Vanessa? – reæemo ja i Bridget jednoglasno, te svoje poglede preusmjerimo na nju.
- Naravno da daju. – reæe te nam namigne.
- Mile? – upita Petra. Mile kimne.
- Angela tvoji? – upita Mile.
- Koga briga! – reæe Angela te se zavali u svježu travu.
- Oke doke. - reæe Tania.
- Amo ljudi. – Osedlajmo konjeke da se mogu legnuti pa æe se svako na svojega legnuti i pošteno odmoriti. – reæe Bridget.
- Supaè ideja! – veselo æe Pepy.
- Je pa što èekamo? – upita Hilary.
Zvijezde se upalile, a nebo potamnilo. Bila je noæ. Svi smo na travi naslonjeni na svoje konje, ležali, prièali i poneki veæ spavali. Bila je veæ mrkla noæ, svi smo usnuli, a najednom svi su se konji probudili, te digli glavei poèeli hrzati.
Nemirno smo svi ustali te pogledali što muèi konje, a onda...

Image Hosted by ImageShack.us


Nadam se da vam se sviða =)
ak vam se nesviða slika konja koji je "vaš" ili nešto u tome stilu
recite pa æu popraviti =)
Ajde kommajte mi prièicu puno mi zaèi to jel vam se to uopæe sviða XD
Camchem =)

pS. svi koji želu prièu nek se jave u komentarima, sve što trebate ispuniti nalazi se u postu ispod =)


Nadam se da vm se svidjelo wink



Post je objavljen 02.02.2008. u 18:33 sati.