Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vlasnicazivota2442

Marketing

Sink into my words


..Sad mi tvoje oči tako mnogo znače, i kroz maglu redaju se slike...Ti si savršenstvo bez mane, ti si dio vojničkih snova, ti si LUTKA SA NASLOVNE STRANE...


Image and video hosting by TinyPic

Hellou... eo pišem jedan post pod prisilom. ne znam odkud im pravo, ali vršili su preveliki pritisak na mene i morala sam popustiti i napisati nekoliko nemaštovitih, praznih rečenica. ahh šta da vam pišem?
aaaa samo me mučite. maloumnici.
odlično sam, hvala na pitanju. nema ništa novog.
zapravo, ima svašta al nije bitno. ljubav je savršeno, uopće je nema =)
što je to uopće? neam pojma. to je neka bezosjećajna, maloumna, sebična, nemaštovita, dvolična gadura koja jednostavno dode u tvoj život, natjera te da čak i kad je škola ujutro ideš spavati poslije 1, natjera te da satima sjediš na igralištu i čekaš da dođe netko tko naravno na kraju ne dođe a onda si misliš, pa što ionako sam samo htjela vidjeti njegove plave okice. prisili te da ideš na predsat u školu čak i onda kada ga nemaš, prisili te da nedjeljom nakon mise sjedneš na igralište i umireš jer si morao gledati nekog u crkvi koga nikako nisi htjeo gledati. natjera te da pričaš gluposti, da se smiješ i živčaniš bez razloga, zbog nje te boli trbuh i umireš baš onda kada želiš biti sretan i smijat se s frendicama. odkud joj to pravo? odkud joj pravo da se tako ponaša prema nama? ha?? takve nametnike treba ubiti. treba ih ukloniti.
I onaj dan isto. ajoj pa to je samo bila obična srijeda. ajme pa ako se netko voli voljet će se svaki dan a ako ti je stalo do nekog i očeš mu neš kupit pa možeš to svaki dan, kad got očeš. ajoj kakva oni sranja izmisle... i to treba ukloniti!
Image and video hosting by TinyPic
ajde uživajte mene sve boli od pisanja ovog nečeg sad ću opet morat ić spavat jer je ovo prenaporno za mene..joj... ajde uživajte! i ostavljajte komentare jer više nikada nećete dobiti post. nezahvalnici maloumni.

Image and video hosting by TinyPic


izgubila sam igračku koja me pratila kroz moje djetinjstvo, ali sam dobila uspomenu na ljubav onoga tko mi ju je poklonio.


Izgubila sam zaštićenost i maštovitost djeteta, ali sam dobila mogućnost da se razvijam i živim slobodno.

Image and video hosting by TinyPic


zgubila sam mnoge ljude koje sam voljela i koje još uvijek volim, ali sam dobila ljubav i primjer kako treba živjeti.

Izgubila sam jedinstvene trenutke jer sam plakala umjesto da se smijem, ali sam otkrila da sijući ljubav, žanjem ljubav.


Image and video hosting by TinyPic
Izgubila sam mnogo u životu, ali usprkos tom gubitku pokušavam dobiti. Uvijek je moguće boriti se za ono što volimo jer ima mogućnosti za novi početak.


Nije važno u kojem trenutku života ste se umorili. Važno je da je uvijek moguće i potrebno ponovno krenuti. Ponovno krenuti znači dati sebi novu priliku, obnoviti nadu u život i ono što je najvažnije – vjeru u sebe.


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 02.02.2008. u 15:35 sati.