Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysterymjackson

Marketing

Ciao svima!

Evo mene nakon nekog vremena opet tu sa vama. U zadnje vrijeme nemam bas pretjerano vremena za surfanje po netu, ali ok.

Sto se MJ tice, nema nekih specijalnih novosti. Postoje glasine da ce se pojaviti na ovogodisnjem Super Bowl a i na Grammy dodjeli nagrada koja ce se odrzati uskoro. Sve su to nepotvrdjene glasine.

Na netu se pojavila navodna fotka Jacksonove djece Paris i Princ Michaela bez maske. Navodno su djeca bez ocevog dopustenja izasli na hodnike Luxor Hotel Casino u Las Vegasu. Odmah su pocele razne glasine da....sudeci po izgledu djece MJ nije njihov bioloski otac. Ovaj dogadjaj je vrlo upitan jer mediji nisu imali priliku nikada vidjeti njegou djecu u javnosti bez maske, pa i ova tvrdnja da su to bas oni je vrlo klimava.


Image and video hosting by TinyPic

Nedavno je na francujskoj tv postaji TF1 odrzana NRJ Music Awards gdje je MJ dobio priznanje za album 创Thriller创 , a publiku je iznenadio svojom video porukom, gdje je najavio povratak i mnogo iznenadjenja na reizdanju 创thriller创 albuma raznim gostima, a vjerujem da vam je poznato vec koji su izvodjaci u pitanju.



Michael Jackson Live On 2008 NRJ Music Awards


Surfajuci po netu naisao sam na izvedbu MJ-ove pjesme 创Human Nature创 i to je bilo u izvedbi Alicia Keys. Radi se o live nastupu u Oslu, za koji iskreno nisam siguran kada je bio i dali je to mozda bio neki concert od Alicie.....ali u svakom slucaju, svidja mi se jako kako je to odpjevala.



Alicia Keys - Human Nature

Toliko za sada ovaj put od mene.......svima veliki pozdrav i kiss......


Post je objavljen 01.02.2008. u 12:39 sati.