Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uobdr

Marketing

Drama Jagodnjak

Nakon sastanka sa ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Draganom Primorcem, ravnatelj Osnovne škole Jagodnjak Milovan Ležaja dao je ostavku.
- Želim ostati u ovoj školi jer ja to zaslužujem i jer sam sve radio po zakonu. Dao sam ostavku u interesu djece. Cijelu ovu situaciju namjestile su mi pojedine osobe i političke stranke koje na meni skupljaju poene.



Da se njih pita ja ne bih trebao ni živjeti u Hrvatskoj - rekao je između ostalog Ležaja u svom političkom govoru obraćajući se Danijelu Srbu, predsjedniku osječkog županijskog odbora HSP-a kojemu je potom i otvoreno zaprijetio 'da mu se više ne obraća i da više ne spominje nigdje njegovo ime'.

Freedom3
Danijelu Srbu otvoreno je zaprijetio da ga više nespominje

Ležaji se nije svidjelo ni to što je ministar Primorac u školu donio uokvirene slike hrvatskih velikana tražeći da se i one objese na zidove škole pored Svetog Save i Vuka Karadžića te čitavu bibilioteku hrvatskih pisaca i školske lektire.

Freedom3

Kada se u školi pojavio Milan Zuber, načelnik općine Jagodnjak, koji je od ministra zatražio ostavku ravnatelja Ležaje, sukob se više nije mogao izbjeći pa je svađu i fizičko naguravanje između njih dvojice, pred ministrom, spriječila policija.

Post je objavljen 31.01.2008. u 18:31 sati.