Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/g6o6r6

Marketing

Nick Cave u lipnju nastupa u Zagrebu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

NAJPOZNATIJE ime ovogodišnjeg Vip Inmusic festivala, najavljenog za 3. i 4 lipnja, bit će Nick Cave & The Bad Seeds koji će tom prilikom predstaviti novi album "Dig, Lazarus, Dig", čiji je izlazak planiran za ožujak. Osim njega, na najvećem hrvatskom open air festivalu nastupit će još tridesetak domaćih i inozemnih izvođača, a program će se odvijati na četiri pozornice.

Po prvi put od svog postojanja, sve poznatiji i agilniji Vip Inmusic festival održat će se, umjesto krajem kolovoza, početkom lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži. Uz novi datum, organizatori vođeni direktorom Zoranom Marićem najavili su vidne pomake u organizaciji festivala, a program će se odvijati i na dvije manje pozornice i trajat će do ranog jutra.Free Image Hosting at www.ImageShack.usUlaznice u prodaju kreću već krajem siječnja, kad će im cijena iznositi 300 kuna, odnosno 250 kuna za Vip korisnike. Krajem travnja cijena skače na 400 kuna, dok će se uoči festivala ulaznice moći kupiti po cijeni od 450 kuna.

Nick Cave već je dugi niz godina omiljeni izvođač na našim prostorima, pa je informacija o njegovom dolasku u metropolu već naišla na pozitivne reakcije. Hvaljeni glazbenik je, prema tvrdnjama kritičara, u top formi, a njegovi koncerti su prava glazbena poslastica i za publiku koja mu inače, u "studijskom izdanju", nije posebno naklonjena.

D.K.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 25.01.2008. u 22:34 sati.