Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/useyourillusion91

Marketing

I was a pitcher down in a slump, I was a fighter taken for a sucker punch, feeling bad I guess I lost my spring, I was the boxer who can't get in the ring… hey, hey you got me rocking now

E, napokon novi post!...Stonesi, mogao bi čovjek potrošiti riječi i riječi a opet nebi uspio napisati o njima sve, sve što su Stonesi prošli i što su sve napravili u svijetu r'n'r-a. A još žešće je to što su legende još uvijek živi i još imaju energije za napraviti neku nezaboravnu stvar koju bi svakako morao dopisati u post. Sad da pustim to na miru i kažem da su rolling stones jedan od ''najmirnijih'' bendova u povijesti rocka bez ikakvih ekscesa…hmm da,da to nije totalno drugačija grupa, to je grupa za koju bi mogao reći da je preživjela sve,ama baš sve vrste seksa, droge i rock 'n' roll-a, s time da ove dvije prve stvari(seks i drogu) nisu oni izmislili a onu treću stvar e, za to bi se moglo reći da jesu.
Mada nigdje u njihovoj biografiji ne piše, jednostavno članovi benda ni sami ne znaju tko je zaslužan za stvaranje the rolling stones-a, al ja ću ipak reći ono što tvrde mnogi fanovi i prijatelji stones-a a to je da su za stvaranje zaslužni Jagger, Richards i Jones.
Što se tiče njihovog prvog javnog nastupa kojeg su imali i nije baš uspio, zbog toga jer su bili ''prežestoki'' tj. svirali su blues prežestoko. Al to i nije čudno s obzirom da je Keith uvršten u 10 najboljih gitarista na svijetu zbog toga jer je donio ritam rock blues(satisfaction,midnight rambler ). Kad sam već kod Keitha evo jedna nevjerojatna priča koja kaže da je Keith nekoliko puta prije koncerata mijenjao cijelu krv jer je bio previše drogiran i pijan da svira na koncertu!!
Stonesi su bili poznati i kao pobunjenički band, a stil glazbe koji su Stonesi u ono vrijeme svirali nitko nije želio, jer su bili malo prežestoki za ono vrijeme. Zbog toga su teško počeli sa gažama, al na sreću imali su dobrog menađera koji ih je u svijet biznisa progurao na foru buntovnost, sexa, droge….. što je u ono vrijeme bilo nedopustivo,pa je stvaralo veliku galamu, i to mu je i uspjelo.Nakon toga izdaju himnu koju svi znate '' I can't get no(Satisfaction)'' za koju Keith tvrdi da se je on jednostavno probudio u ponoć sa rifom te pjesme!!!a posijem slijedu nezaboravni hitovi kao '' Paint in Black'', ''Jumpin' Jack flash'' , ''Angie''………. Te tako postaju, nakon Beatlesa, drugi najpopularniji band u svijetu.
To bi bilo to od mene za danas, do idućeg puta veliki pozdrav svima!!...i još samo da posebno pozdravim dvojicu mojih poznanika, Marka ( MAKI ) i Antu ( TURI ) koji su bili na koncertu Stonesa i to na plaži Jaz pokraj Budve( Crna Gora ), a koncert je bio održan 9. srpnja. prošle godine…..svaka čast!!

The Rolling Stones

The Rolling Stones

rolling stones

..i jedna slika iz Budve od Makija!!
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 20.01.2008. u 12:47 sati.