Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Ajme, što ljudi vole kad imaju razlog za prepucavanje...

Jednom mi dobra prijateljica reče: "Tebi u pravilu najlošije postove kače na naslovnicu, kad to čovjek pročita rekao bi da si plitak"... Nekad bih se ljutio na to, sad mi je zabavno. smokin

Prethodni post je živa zezancija. Prava istina je da su muški svinje jer ih je takvim dobrim dijelom učinila tradicija i mentalitet. Dobrim dijelom su ih takvima učinile same žene. Ako netko malo zagrebe u arhivu ovog bloga naći će bezbroj primjera koji to potvrđuju.

Sad se nastojim sjetiti kada sam ja bio svinja koja ga "samo želi umočiti"... Često, naravno. Ali i nisam bio svinja, jer nisam obećavao (niti nagovještavao) mogućnost nečeg trajnijeg. Sasvim je nešto drugo to što su one u svojim glavama stvorile neke filmove.
Još ekstremniji primjer je kad joj kažeš da NE želiš ništa ozbiljno, a ona ti ne vjeruje. Pa misli valjda da ćeš pasti na seks.
Zapravo, muški su to veće svinje što su žene veće kokoši. Iliti, kako već bezbroj puta ponovih: žena koja za sebe ne zahtijeva respekt (na osnovu nekih realnih karakternih kvaliteta) ne može ga ni dobiti. Post o kategorijama žena to dosta dobro objašnjava, iako je pisan u šaljivom tonu - dosta toga u njemu je realno.

Da zaključim zadnjim citatom iz prethodnog posta: "Muškarci su svinje, ali kvragu, svinjetina je tako dobra!"...
Na to bi se moglo dodati i - žene su kokoši, ali kvragu, od kokoši se može napravit tako dobra juha... Za prste polizat! njami

U vezi sam, da... Ona nije kokoš,a ni ja nisam svinja... Jer oboje želimo biti skupa. I oboje za sebe tražimo korektan odnos. Čovjek cijeni onoga tko je ispravan i zbog toga se ne da zajebavati.

Post je objavljen 20.01.2008. u 12:36 sati.