Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiralover

Marketing

I'm Baaaack ....

Dragi, moji !!!!

Kao što možete primijetiti vratio sam se nakon dugo, dugo, (zaključak – previše) vremena mojega izbivanja. Ne, sa mnom je sve i nadam se da će biti sve u redu, ali, ovdje ne raspravljamo o meni, već o Shaki, pa krenimo na posao.


1) The Ein Herz fuer Kinder

Shakira je prisustvovala svečanoj, humanitarnoj manifestaciji The Ein Herz fuer Kinder koja se je održala u Njemačkoj, te nastupila sa pjesmom Underneath Your Chlotes u još neviđnom izdanju (akustična verzija uz popratnu pojavu Alberta Merenda kao svirača klavira). Na večeri su također nastupali Sarah Connor, Robin Gibb & US5. te Ralf Schmitz. Mnogi humanitarci bili su pozvani na ovaj događaj ,među njima svakako vrijedi spomenuti Američku glumicu Jane Fondu koja je dobila nagradu u obliku zlatnog srca zbog pružanja pomoći tinejdžerkama.
Shakira je također dobila nagradu radi svoje humanost i borbe za gladnu i siromašnu djecu (Pies Descalzos). Pomoću fonda izgradit će se dvojezična škola za 1.800 djece u La Playi / Kolumbija. Shakira je još jednom pokazala da ima veliko srce doniravši 40 milijuna dolara za žrtve prirodnih katastrofa u Peruu. 5 milijuna dolara je dala za posebne obrazovne namijenjeno latinoameričkoj djeci koja si ne mogu priuštiti redovno školovanje.


Underneath Your Chlotes

Intervju & Nagrada


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


2) Shakira u Bangladeshu

Shakira je bila doputovala u Cyclone Sidr / Bangladeš ovaj tjedan i uputila je pomoć međunarodnoj zajednici da pomogne u podizanju škola u Bangladešu kog je prošlog mjeseca pogodila snažna oluja Sidr Sakira. Shakira je provela u Bangladešu tri dana posjećujući djucu, siromašne građanine, te žene koje su ostale bez svoje djece. "Svijet bi trebao pomoći u obnovi i izgradnji novih škola u Bangladešu. To je jedino mjesto gdje djeca mogu provesti sretne trenutke i zaboraviti najtužnije događaje u svom životu", rekla je Shakira.U školi mogu saznati sve o HIV-u i SIDI, te naučiti koja su njihova prava. Shakira je ostala zapanjena kada je saznala činjenicu da je u oluji stradalo 3.000 škola.




video by : Shakira Illegal


Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


3) The Tonigh Show With Jay Leno

Shakira je nastupala u Tonight Showu Jay Lena sa pjesmom Despedida sa soundttracka filma Ljubav u doba kolere (kojega smo već više i nekoliko puta spomenuli u prijašnjim postovima). Shakira je također dala i intervju u kojemu je pričala o glumljenju u filmu, golotinji itd. Link za video se nalazi ispod, a do tada pogledate slike.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Despedida & Intervju


4) Zlatni Globus

Shakira, nažalost nije uspjela u svojemu naumu da osvoji Zlatni Globus, već ju je prepriječio put Eddie Vetter sa pjesmom Guaranteed koja je pjesma iz filma Into The Wild. Zlatni Globus kao ceremonija nije održana zbog štrajka scenarista, ali i zbog glumaca koji podržavaju scenariste. Ako se u Hollywoodu nastavi ovim tempom, izgleda da će prestižna nagrada Oscar biti isto u obliku presice za novinare.

Best Original Song - Motion Picture

5) Hay Amores

Na opće iznenađenje, Shakira je snimila novi spot za pjesmu Hay Amores iz filma Ljubav u doba kolere- Shakira je u spotu na stepenicama (na kojima su također svijeće), dok nosi crvenu haljinu i zanimljivu frizuru. Video se može pogledati, ali, ujedno i downloadati na Shakira Lover blogu.


Photobucket

Video pogledajte ovdje

Downloadajte Video (Spremi kao)



Ljubav u doba kolere soundtrack pušten je u prodaju, i napokon je procurio na internet. Soundtrack se može downloadati na ovom linku. Glazba je jako zanimljiva. Nadam se da će te uživati. Do skorog čitanja, bye !!!


Post je objavljen 20.01.2008. u 01:08 sati.