Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kira1102

Marketing

KEMIJSKA ANALIZA ŽENE

KEMIJSKI ELEMENT: Žena

KEMIJSKI SIMBOL: Že

ATOMSKA TEŽINA: Optimalna-54 kg, a postoje izotopi koji variraju od 40 do 250 kg.

UČESTALOST POJAVLJIVANJA ELEMENATA: Veće količine se mogu naći u urbanim sredinama, ali se kemijski čišći primjerci mogu naći u udaljenim brdskim područjima.

FIZIČKA SVOJSTVA: Površina obično premazana bojom i kremom. Javlja se u svim agregatnim i drugim stanjima. Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primjeni odgovarajući postupak.

KEMIJSKA SVOJSTVA: Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim i poluplemenitim metalima, te sa dragim kamenjem. Apsorbira velike količine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada, bez predhodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se primječivost znatno povećava ako se natopi kvalitetnim alkoholom. Najefikasniji je poznati element za upijanje novca. Element je koji se vrlo rijetko nalazi u djevičanskom, čistom stanju.

NAJČEŠĆA UPOTREBA: Prije svega kao ukras, naročito u otmjenim vilama i skupim sportskim automobilima. Odličan je medikament za relaksaciju i vrlo je efikasno sredstvo za čišćenje.

IZVRŠENI POKUSI: Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.

OPASNOST: vrlo je opasan element, osim u rukama stručnjaka, koji ima odgovarajući alat. Ilegalno je imati više od jedne, iako se može posjedovati i više, pod uvjetom da se drže na različitim lokacijama i pazi da elementi ne dođu u direktni dodir.


Post je objavljen 19.01.2008. u 13:26 sati.