Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cadavamehana

Marketing

Jedan dan na radnom mjestu...

Ovaj put imao sam srece i nisam radio nocnu smjenu, za nekoliko dana odlazimo na novu lokaciju gdje cu biti nocna smjena i tad necu vidjeti sunce barem 2 tjedna. u vrijeme kad ustajem i zavrsavam posao vec je mrak.

Za vrijeme dnevne smjene sve je drukcije. Dnevna smjena pocinje u 7h i traje do 19h. Obicno se budim u 6h, obavljanje jutarnje higijene i odlazak na dorucak. Dorucak je uvijek isti, pa nakon par tjedana niko vise ne mari sto jede. Tri vrste peciva, jaja, marmelada i maslac, kava i caj, ako imamo srece moze se naci nesto pahuljica.

Nakon dorucka oblacim radno odijelo, uzimam kacigu, zastitne naocale i laganim korakom krecem prema busacem tornju. Obicno uvijek uranim 15-20 minuta tek tolko da procitam mail-ove i pogledam glavne vijesti. Nakon toga saznam sve bitno o prosloj noci i zabava pocinje. Novih 12 sati.
Nikad ni jedan dan nije isti. Uvijek se dogada nesto novo.

Nakon poslanih 50 mailova i minimum 15 telefonskih razgovora te uvjeravanja klijenta da je sve uredu i da je posao ok dolazi vrijeme rucka. Kao i svaki drugi dan isti meni. Govedi odrezak samo sad nije pecen vec kuhan i narezan na komade. Krumpir nije u crvenom sosu vec u sivom. Okus je isti. Salata kao i svaki drugi dan. Ali jesti se mora. 15 minuta za rucak i natrag na radno mjesto.
Opet sve ispocetka.

Photobucket

Meni najvaznija stvar je ekipa s kojom radim. Nikad ne volim kad su svi preozbiljni. Meni je najbitnije da je posao napravljen proesionalno i sto je bolje moguce.Uvijek se pokusavam saliti i smijati. Zato na mojoj kacigi stoj natpis "CRAZY CROAT". Lagano taj natpis postaje moj zastitni znak. Uvijek je lijepo vidjeti nasmijesena lica ljudi s kojima radim.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Obicno tijekom dana napravim po nekoliko kilometara hodajuci gore dolje, osobito kad je nafta na povrsini. U takvim trenucima kad se o busotini gotovo nista ne zna sva su lica ozbiljna i svatko napeto prati svoj monitor. Svatko je spreman za reakciju u svakom trenutku. Mjeseci treninga i svih poslova koje je svatko odradio ucinio je svoje. Svatko zna svoju ulogu u detalje.
Na kraju vecina od nas ima obitelj i svi se zelimo vratiti doma.

Na terenu sam od 5.12. prosle godine i polagano pocinjem biti umoran. Preda mnom su jos dva i pol tjedan za odraditi i tecaj od 2 dana u Engleskoj. Nakon toga vracam se doma.

Za par dana odlazimo odraditi posao za kinesku kompaniju, najgoru kompaniju koja trenutno radi u Alziru. Ono sto sam cuo ne izgleda previse dobro, zapravo vecina je rekla da su uvijeti strava i uzas.
Uskoro cu imati prilike uvjeriti se kako to izgleda.

Sretno!
Pozdrav iz Alzira!



Post je objavljen 18.01.2008. u 11:36 sati.