Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavsvepobjeduje

Marketing

Pet stvari koje se nikako ne mogu vratiti...

Djevojka je cekala avion u cekaonici jednog velikog aerodroma. Posto je avion kasnio odlucila je kupiti knjigu kako bi joj vrijeme brze proslo. Uz knjigu je kupila i kutiju keksa.
Sjela je u odvojenu cekaonicu kako bi mogla na miru citati knjigu. Kraj nje je bila stolica s keksima, a s druge strane jedan gospodin koji je citao novine. Kada je ona pocela uzimati kekse i gospodin bi uzeo jedan. Djevojka je ostala sokirana jer joj nije bilo jasno kako se usuduje bez pitanja ili bar upucenog pogleda ili osmijeha uzimati njene kekse. Svaki put kad bi ona uzela keks, gospodin pored nje, ne obazirajući se na nista, uzimao je isto tako jedan. Nastavili su tako sve dok nije ostao samo jedan keks u kutiji i djevojka pomisi: "Bas me zanima sto ce sada napraviti!!".
Gospodin uzme posljednji i podijeli ga na dvoje i djevojci da polovicu.
"Ovo je zaista previse", pomisli djevojka i sokirana uzme svoje stvari i ode prema izlazu iz cekaonice. Kada se osjecala malo bolje, nakon sto ju je prosla ljutnja, sjela je na mjesto gdje nije bilo nikoga da bi izbjegla neke druge neugodne dogadaje. Zatvori knjigu i otvori torbu da je ubaci u nju. U tom trenutku ugleda kutiju keksa u torbi jos uvijek netaknutu.
Postidjela se jer je shvatila da je cijelo vrijeme ona jela gospodinove kekse koji je bez zivciranja i nervoze podijelio i svoj posljednji komad s njom dok je ona to dozivjela vrlo bezobraznim i cak joj je na trenutak doslo i da ga lupi.....koliko smo puta u zivotu pojeli ili cemo tek pojesti neciji tudi keks...a da to nikad necemo niti saznati?

U zivotu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti...
- Kamen nakon sto je bacen
- Rijec nakon sto je izrecena
- Mogucnost nakon sto je izgubljena
- Vrijeme kada je proslo
- Ljubav za koju se ne bori



Post je objavljen 16.01.2008. u 10:45 sati.