Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

I opet: što je danas lijep i sunčan dan.....

Image and video hosting by TinyPic
(ovo nije moja slika, ovo nisu moji labudovi, ovo nije moje jezero. a mogli su bitino)


Eh, da....dan ja zaista bio divan i sunčan!!!
Čim sam ustala još i prije kave sam progledala jer sam vidjela sunce! I vrlo brzo odlučila jučerašnji naum ostvariti i otići van. Vrlo brzo sam popila kavu (ipak), pregledala blog i blogove (naravno) spremila se i....skoro otišla van bez šminke! A to nisam napravila već gooooodinama! Brzo sam ispravila grešku (ili grješku, kako sam nedavno čitala u jednim novinama, ali to je za drugi post), nabacila malo farbe i skoro izjurila van.

Najprije kavica u kafiću gdje mi jedino znaju skuhati kavu, gdje kava ima nekakav drugačiji okus nego u bilo kojem drugom kafiću......znate o čemu pričam? To je kafić gdje svaki dan pijem kavu kad radim. I sa konobaricama koje su mi odavno postale prijateljice.

Onda plac-šoping. Malo, voća, malo povrća, više mesanjami.
I onda mjesto koje mi je nekad davno bilo kao dom - knjižnica. Duuuugo nisam bila. I ne znam šta da uzmem.....zadnjih godina ne čitam puno, a kad čitam onda je to nešto lagano. Za ozbiljne knjige ja više nemam koncentracije. Uzmem krimiće......

I onda.....
....onda su na redu bili gušti. Šetnja. I naravno da sam uzela digitalac. Jer znam da su labudovi odavno došli. A baš ih volimsretan. I sva vesela prilazim sa digitalcem oko ruke, najprije ih gledam i uživam, djeca i roditelji, bake i djedovi ih hrane....sa osmijehom na licu uzimam digitalac, pritisnem power, on se upali....i glupi Olympus mi kaže da mu je baterija empty!!!!

Grrrrrrrrburninmadheadbangmadblablapuknucu.

I tako.......

Ništa od labudovacry. A baš sam se veselila. I htjela vas razveseliti.

Još sam malo prošetala. Nije mi više bio guštno.

Ali sam zato kod kuće pootvarala sve prozore (jeste li svjesni kako topli, svježi zrak fino miriši?), pospremila (no, da, propuh koji je nastao uskovitlao je prašinu), oprala veša hrpu koja je opet prijetila da me preraste i, šta je najvažnije, konačno sam pospremila garažu!
Napravila sam više posla danas nego protekla tri tjedna.
I baš se dobro osjećamwave!
Jer je bio lijep i sunčan danwave!




Post je objavljen 12.01.2008. u 19:53 sati.