Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Kuba, salsa, rum, kuba libre i boks ...

... a može se dodati Che i Fidel, cigare, Buena Vista Social Club, slamnati šešir, rumba i opet boks, boks, boks ...



I dok je vrijeme kada se sačinjavaju koje kakve statistike i pregledi za prošlu godinu, u ovoj godini kao da se ništa ne događa, barem što se kickboxinga tiče. Treninzi još nisu počeli, bodovi u natječajima za izbor najboljih tek se prikupljaju, kalendara još nema ...

... a kako su neki zatražili malo slika (istina sa skijanja - ali, ne ide, slažete se?) odlučio sam objaviti fotografije iz nama bliskog borilačkog sporta - iz boksa. I to onog pravog, izvornog, svojevremeno najboljeg na svijetu - slike kubanskog boksa.

Znamo, kubanski boks je jedan od najpoznatijih kubanskih brandova - naravno pored svega onoga navedenog u naslovu i podnaslovu.

A odakle mi te slike?

Moj dragi poznanik i suradnik - Nikola Smernić iz Splita s kojim sam dosta surađivao baš na području fotografije kickboxinga i koji je snimio stotine, tisuće vrhunskih kickboxing fotografija (a dio možete pogledati i na ovim stranicama u lijevoj koloni ili u nekim prethodnim postovima, ali i na njegovom web portalu) bio je pozvan na boksačko prvenstvo Kube i s njega mi poslao nekoliko vrhunskih fotki.

Evo ih.








































Jel tako da su fenomenelne. Bravo Papaja!






Post je objavljen 11.01.2008. u 23:59 sati.