Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malateta

Marketing

Kad si sam, ... :))

Napokon su moji doma... Ovih dana je bilo predobro. Ostavili me samu, (jadna ja), a ja mrzim biti sama... Volim kad ima ljudi oko mene, kad mogu pričati, kad se smijemo, pijemo, plešemo itd. Ovih dana to je bilo intenzivnije nego inače.
Krenuli smo s nedjeljom, dvije frendice su došle kod mene i počele piti jer smo bile žedne :)...i tak malo po malo, pjesmica tu, pjesmica tamo i na kraju pravi ˝mini˝ tulum. Mislim bilo je i muškog roda, al nisu bili za neku akciju...njima se ne pije, njima se ne pleše...oni samo sjede i gledaju...eh...
Tako su meni dani prolazili, društvance uvijek prisutno, čaša puna i da, naravno - muzika. Bez nje nema ničega... sve je bilo u ritmu.
U srijedu smo malo ˝podebljale˝ broj prisutnih i zabavile se. Stvarno smo se opustile. Babinjak je dobro prošao...

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Bilo je nekih ˝slučajeva˝, ali to je sve normalno. Sve se to da popraviti, :). (barem s moje strane)... Neke su otišle ˝ranije˝ spavati, al naše glavne partijanerice su se pokupile u 7, nakon što su 2 puta pogledale ˝Ulični tango˝, hehe :)))
Mislim da smo stvarno dale sve od sebe i pošteno se na čavrljale...sve smo ˝okrenule˝...


Curke moje jedva čekam reprizu...



Post je objavljen 11.01.2008. u 19:41 sati.