Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ispodbrdaholivud

Marketing

Uda, Ude-femininum.

Recenzija naslova serija u kojima su glavni likovi ružne pomočnice u koje se uvijek zaljubi šef i koje postaju vođe modne scene, ala Neven Ciganović.
Tehnikama :''kakva majka takva kći'' i ''koalicija''.

Image Hosted by ImageShack.us
Lijepota dolazi iznutra.Lopatu?

Slavodobitno:

Ne daj se Nina, nije ti se ni mater dala.

A kompromis je:

Ne daj se ružna ljepotica Betty.

Nacijo.

Jel se ikad itko zapitao zašto žene poslije sexa inzistiraju na razgovoru?
Da se razumijemo žene imaju razvijeniju lijevu polutku mozga, za komunikacuju, al di se baš tad nađe aktivirat?
A kad sa jaranima raspravljamo o felšu Roberta Baggia s ruba kaznenog prostora 86. u utakmici protiv Engleske samo kolutaju okicama?
S muške strane planete to izgleda ovako: Kad se s jaranima zavrti recimo janje na ražnju. Pa ga čekaš jedno 6 sati ili 3 spoja da napokon bude emocionalno spreman da zgotovite čin. I onda kad se sa jaranima tako natučeš janjetine da ne možeš ni disat, bili bilo razumno počet razgovarat?
Ili kad Alonso uleti u box, mehaničari mu promjene gume, nadoliju benzin u maximalno kratkom roku. Kako bi izgledalo da Alonso započme baš tad razgovor s mehaničarem o poskupljenju životnih troškova...
Tajming dame, tajming.
Image Hosted by ImageShack.us
Skupi ti kondomi dragi.

Ipak postoje i za to alternative, eto mene više ne mući obveza razgovora nakon konzumiranja ljubavi. Ja sam pronašao savršeno riješenje. Učinkovitost 100%. Zanima vas? Apstinencija ili nejebica. Dobro ima neš malo, al desnica nije baš u zadnje vrijeme pričljiva. Govorim o zadnjih 5,6 minuta, naravno.

Ta uistinu ako su 80% muškaraca dešnjaci. Ne govorim o glasačima HaDeZa.-a ma da dođe na isto. I od tih 80% bar 47 % živi od fizičkog rada, u kojem se više koristi naravno desnicom. I onda nakon napornog dana, sjede pred televizor, otvori pivo desnicom i drži ga u desnoj ruci. Desnom rukom pomoću daljinskog upravljaća pokreće prijenos hit utakmice Varteks-Međimurje. I nakon toga mu desnica ima još dovoljno snage da ga i zadovolji. Ispada da je muškarcima desnica uistinu bolja ako ne i najbolja polovica.

***
Eto neki dan bijah na pregledu vida.

Dr.: Postajete sve dalekovidniji s godinama.
Ja: Kako to mislite doktorice?!:
Dr.: Pa pogledajte i sami, svaki put na pregledu papir koji vam je u rukama držite sve dalje i dalje od sebe...
Ja: I, pa to ne mora ništa značiti...
Dr.: Kako molim lijepo:
Ja: Pa možda mi ruke postaju sve kraće i kraće.
Dr.: Da.

E da obveze prema sponzorima.Holivudski omiljeni kafić Pam**
(**= ić) opremio se nakon dugotrajnog i mukotrpnog referenduma među stalnim gostima,( nas 5 ) biljarskim stolom, poker aparatom, letvicom za skok u vis, atletskom stazom i gospođom u izlogu. Od čega je zadnjih 3 plod moje mašte ali i predlog na referendumu.

Ako svi Rvati prestanu pušit, mi budemo prestali lagat, majke nam. Politikjari.

Dodatak postu 20:15:67

Mislio sam pisati o današnjem sazivu sabora, al moje rijeći su suvišne, obdarite svoje oči tekstom izvornog autohtonog hrvatskog
Nažigaća. Ja sam mislio pisati o blog saboru, gdje bi sa Vama sastavio blogersku vladu....


Post je objavljen 10.01.2008. u 09:59 sati.