Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/clearflame

Marketing

sretna 2008.!!!



eto mene napokon sa zakašnjenjem...

Želim vam svima čestitati Novu 2008. godinu, neka vam bude puna ljubavi, sreće i zadovoljstva, neka vam bude ispunjena i neka vam apsolutno ništa ne zafali, od novaca do nježnosti!!

nisam ja kriva što nisam pisala, naime komp mi je bio kod seke budući da smo ga trebali za novogodišnji tulum koji je ove godine malo za promjenu kod nje. bilo nam je fenomenalno, vidi se i na fotkicama u slideshow-u.
moram priznati da sam jako sretna mlada žena, naime nekako mi je odmah u početku ove godine (a tek je 6. dan) krenulo sve od ruke. uletio mi je jedan sasvim solidno plaćen poslić kojim sam se bavila od 2.1. do 6.1. i zaradila 500kn, a zvali su me i za još jedan drugi posao kojem se nadam već mjesec dana i eto, izgleda da su me uzeli!!! jupi!!!
a bio mi je i rođendan- 4.1.1987. rodila se jedna malena curica, nije puno plakala na rođenju i nije mami zadavala toliko brige (barem tada). sada je već velika, barem po godinama, no u duši je još ona ista djevojčica.
taj dan sam morala raditi, došla sam doma malo umorna oko pol 11 i samo sam željela ići u krevet no kad sam upalila svjetlo dočekali su me golemi darovi! velika Hello Kitty, golemi pink jastuk na kojem piše Hot i pufaste narančaste lavić papuče koje i sad nosim- jako su mekane i tople. i naravno, čestitka na kojoj su se potpisali moja dva najbolja frenda na svijetu i moja seka i koju kad otvorim umre od smijeha jer sam tak stara... suze su mi navrle na oči... tak su dragi... znali su da ću biti umorna nakon posla pa me nisu htjeli smetati i samo su mi ostavili poklone... ma predivno...vodim ih van ovaj vikend kad ne radim, definitivno.
zbilja sam sretna osoba, a ova godina mi je fenomenalno počela...sa mnom su na najluđu noć u godini bili skoro svi najbolji prijatelji (falile su samo 3 super frendice). i to je najvažnije na svijetu... biti okružen ljudima koji su tu za tebe, koji te vole i koji te uveseljavaju... šta će ti novac, sav novac svijeta, ako se nemaš s nekim proveseliti?
Pusa svima, odsada ću ipak malo češće pisati!!


Post je objavljen 06.01.2008. u 14:15 sati.