Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zujimkrozzivot

Marketing

i to je obavljeno

pobrisala sam prašinu sa ovog pomalo zapuštenog bloga i nastavljam sa pisanjem u novoj 2008. godini. btw, svima sve najbolje!
koliko god da sam kritična bila prema samim organiziranjima raznih dočeka, i ja sam se opet pridružila rulji i raji i otišla na jedan takav. ne želim uopće komentirati svoj provod, ne želim da se neki nađu uvrijeđeni. nemam nikakav novi osjećaj, dan mi je kao i svaki drugi, probudila sam se u istom krevetu, sa istom piđamom u istoj kući. sve je samo malo starije.
nekako me ulovilo čeprkanje po ladicama. naišla sam na svašta i nešto, uz sve to i moj stari popis za novu godinu. pa sam tako iz puke znatiželje bacila oko na taj popis, na sve što sam sebi obećala da ću napraviti u prošloj 2007-oj. ironija svega jest to što mi se ništa nije ostvarilo. sve je ostalo samo na tome papiru, neostvareno. sve kao i poželjene želje koje su se odaslale diljem svijeta današnjeg dana. tako je moj plan da napravim novi plan za novu godinu ne propao, već sam jednostavno shvatila da tu nema smisla. možda samo jedan smisao, da se u novoj godini nasmijem svemu što sam htjela učiniti. kako mi se čini, htjela sam osvojiti svijet, samo ne na bolestan ili čudan način kako je dosad to bilo pokušavano...
i tako, ono što smo svi (skoro svi) jedva čekali cijelu godinu je prošlo u jednom danu, čak i manje, u nekoliko sati. najluđa noć je po mome mišljenju bila prosječna, čak pomalo dosadna. ono što sam napisala, da to nije ništa posebno stvarno i nije ništa posebno. obuzeo nas je taj neki veseli duh u kojem smo svima poslali čestitke i lijepe želje, ali život nam se nastavlja kao da se ništa i nije dogodilo. dan poslije sve je isto.

svima iskrene čestitke za Novu godinu i za Božić, mislim da nisam Božić čestitala...

Post je objavljen 01.01.2008. u 19:45 sati.