Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neazess

Marketing

Nova godina

Počinje još jedan ciklus.
Ljudi iz nekog razloga (a i ja s njima) vole svaki početak svakog novog ciklusa označiti slavljem. Je li to zato što smo živi dočekali još jedan? Ili nam jednostavno treba povod za slavlje? Ili je u pitanju navika? Ili gledamo na to kao na svojevrstan restart naših života koji nam pruža sve one mogućnosti kakve samo ponovni početak može pružiti? Mislim da je sve pomalo, a ova zadnja stavka često se očituje u ciljevima, željama i odlukama koje počinjemo "primjenjivati" (redovito) od 1.1. iako smo to mogli i bilo koji drugi dan.
Ja ne donosim novogodišnje odluke. Nikad. Jer bih isto mogla napraviti i svakog prvog u mjesecu, svaki ponedjeljak ili čak svako jutro. Ipak, imam kontinuirane želje i postoji jedna koju bih rado podijelila sa vama.
Ako mogu poželjeti da mi nova godina nešto donese (ili da sama dođem do toga) poželjela bih mogućnost da u svakom trenutku radim one stvari koje su iz moje perspektive same sebi cilj i smisao. E pa dragi čitatelji isto želim i vama u 2008. godini. Sretna Nova svima.

p.s. Tko kaže da i ja ne mogu napisati kratki post? smijeh wink

Post je objavljen 01.01.2008. u 19:01 sati.