Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

...vi prekrasni ljudi, s vama mogu cijelu noć biti budan.....+update



Dakle, dragi moji, evo nas tu - u Novoj 2008. godini. Dočekasmo ju kako tko.....netko u krevetu (na svakakve načinesretan), netko na trgovima, netko bome i po restoranimagreedy..... Ja onako ko i većina, u kućnoj atmosferi, kod kumova, to je već postala tradicija. A i društvo je isto već godinama. Našli smo se slični.
Doček je bio.....super! Red pićaparty, red ićanjami, red TVrofl(ovisi kako gledaš, može biti i zabavno), red glazbe( a to znači red Novog valathumbup pa bome i red narodnjakapjeva, ovaj put onih koje znam!) i opet ispočetka.......malo češće se redao red pićapartypartypartyparty, to je bilo ko tijesto u lazanju.....
Kažu da kad zapališ stari panj, on najduže gori......uglavnom su djeca došla kući prije nas....ajme sramoterofl! Baš smo mislili ići kući, negdje oko 5, kad je DJ kum pustio "vi prekrasni ljudi, s vama mogu ....." a onda opet ispočetka....činčin....kloklo...pa mrdaj bejbe.....pa Bijelo dugme....pa Halid Bešlić....strašno!
A šta je najgore, sve je evidentirano na videunutrolleyes!!! Večeras u 7 je šoutajm, već je sve sprženo, dobit ćemo svatko svoj primjerak, a mi nažalost ne možemo ići gledati jer nam dolaze gosti. A i bolje mi je da ne vidim!!!! Bit će me sram. Samo moram to dobro sakriti da ne vidi Buntovnik!

Buntovnik je slavio u gradu sa društvom, prespavali su tamo i ujutro čistili stan pa sam po njega išla oko 11. S obzirom da sam kući došla oko 7 i 15, zaspala oko 8, on me probudio da dođem po njega, onako mamurna sam išla, mislim vozila i čini mi se (valjda mi se zaista samo čini!) da sam prošla kroz crveno (pssst, nemojte da policija čuje!)....ne sjedati za volan mamuran!!!!
Buntovnikov detaljniji izvještaj još nisam čula, sad se probudio.....

Svima hvala na divnim čestitkama! A onima koji nisu vidjeli donju čestitku, neka bace pogled!

Ako se po jutru dan poznaje, onda se po današnjem danu poznaje godina.....ova će biti super! Jer nam se jutros pokazalo sunce nakon skoro dva tjedna!!!! I'm so happy!!!!
Nda, jedna sitnica mi je malo pokvarila jutro, ali bez toga stvarno valjda ne može. Opet sam zaključila kako se ne isplati biti dobar i pomagati ljudima......

No, nema veze!!!! Idem čekati drage goste!!!! Pa opetnjamipartynjamipartynjamiparty


UPDATE
02.01.2008. U 11.41

Vrijeme je da red ića počne izgledati ovako:

Image and video hosting by TinyPic

Dobar tek!

Post je objavljen 01.01.2008. u 17:04 sati.