Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/pricesistocnestrane

Marketing

NEKA VAM BUDE!

Image Hosted by ImageShack.us


Malo ste prazni? Svi Vam nešto čestitaju a Vi ne osjećate ništa. Gledate u njih i uzvraćate japanskim osmijehom br.1 kao da Vam čestitaju rođenje prvorođenog sina. No, no, no... nije to ništa – ništa to nije! Zdravi ste i normalni. Svi smo zbunjeni kad nam čestitaju nešto tako loše definirano kao Nova Godina. Mogao je to biti bilo koji dan u godini, ali nije.
Ipak, u toj zbunjenosti ne zaboravite na Staru godinu – puna je poučnih događaja, neponovljivih iskustava, dirljivih trenutaka, zrnaca sreće... Pa, da, znam ja da je Nova puna nadanja, izazova, mogućnosti... Ali, samo pamćenjem Stare dobit ćete puno više šanse da jednog dana Novu pamtite kao izuzetno dobru godinu. Meni je ova Stara dala puno, a najviše mi je dala – pravu šansu. Šansu za Novi Život. I, tako mi stotinu darkwoodskih bubnjeva, neću je olako prokockati.
Neka Vam bude – kako se izborite, sami i uz pomoć svojih najbližih, obitelji, prijatelja i ono malo dobrih ljudi što gaje ideale. Sreća je kockarska utopija, sponzoruša, prolazna k'o treptaj... Stoga, NEKA VAM BUDE – SVE PO ZASLUZI!

Post je objavljen 31.12.2007. u 20:39 sati.