Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sonjas

Marketing

tošine riječi

O obitelji
"odrastao sam u vrlo siromasnoj obitelji, ali poštenoj obitelji u kojoj su me ucili da treba voljeti i postivati sve ljude. Vec u srednjoj skoli poceo sam zaređivati đeparac pjevajuci po kaficima i restoranima,tako da nisam opterecen slavom i novcem"

"Moj tata Nikola,koji je do umirovljenja radio u staklani, svira gitaru i mandolinu pa kad se nas 30 okupi na obiteljskom slavlju , cijelo Krusevo se trese od naših glasova. Kada sam zbog srednje skole morao otići u Bitolu , srce mi se kidalo što moram ostaviti obitelj.Često sam bježao svojima u kruševo i profesorima nosio krivotvorene ispricnice.Nedostajala mi je mamina kuhinja:paprike;sarma i širdan"

"Dok sam kao srednjoskolac pijevao za đeparac, tata je od prijatelja posuđivao VWpolo da me odveze na nastup.Tad sam se zareko da Ću mu ga kad-tad kupit. Na prevaru sam mamu i tatu odvukao u salon u skopju.Tata je odusevljeno razgledavao taj polo, a kad sam mu njegove kljuceve stavio u ruku i rekao "vozi ga sa srecom" svatio je da je to njegov automobil -rasplakao se kao mala dijete. Nikad u zivotu nisam bio sretniji"

"Vi ste usadili humanost u mene-nagrada je vasa..." Tose svojim roditeljima kada im je predao svoju nagradu za humanost, statuu Majke Tereze.

O bogu
"Vjrujem u boga. Njemu mogu zahvalit za svoj dar. To što radim je misija koju On izvršava preko mene.Ja sam tek marioneta"


Post je objavljen 31.12.2007. u 11:34 sati.