Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marcys

Marketing

I Bozic je iza mene..

Kako ovi dani brzo prolaze!! Nisam se ni okrenula, a Bozic je bio PREKJUCER!!
Bozic sam sa dragim docekala u Bakru, bili smo na polnocki sa njegovom tetom i nonom. Misa je bila interesantna, buduci da je sveæenik imao interesantnu propovijed..usput smo naletili na neke profesore s faksa (op.a.)..Kasnije se malo zadrzali kod njegove none, i buduci da nam se nije dalo medju raju u zagusene kafice..pa smo otisli do mene, izmjenili pokloncice, i isli nanat.
Sam Bozic je bio tradicionalan..cijela femili kod none na Pecinama..bila je i braticeva cura, ugl. bilo nas je puno..kasnije na se i dragi pridruzio, pa smo otisli kod moje druge none u Opatiju, i na kraju kod njegovih..uglavnom, opet nisam bila cijeli dan doma, i otisla spava cim sam dosla doma..zzzzzzzzzzijev
Jucer i danas sam opet bila ca, ovog puta kod dragog..moj stari komp smo rastavljali i sastavljali..hhihihihi I zato mi je danasnji dan dosao..PREBRZO..ali dobro, makar nisam doma i odmaram se od svega..a to je i cilj praznika..uzet malu pauzuz prije onoga sto me ceka u sijecnju..a to je veselica od kolokvija i ispita..ali dobro..otom potom..za sad cu jos malo uzivati u blagdanskom raspolozenju i dokolicarenju...a nadam se i svi vi koji cete mozda citati ove retke..
Stoga..sada idem sjest pred TV i chillat.

Pozz wave

Post je objavljen 27.12.2007. u 19:44 sati.