Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacksnakey

Marketing

Malo ću ubrzat radnju...

Blablabla....preskačem Božić, sad je stara godina i ja idem svojoj majci u posjet XP.
Premalo vremena, ne stignem baš pisat, kužite me...ne???

"Jutro, već si budna...tek je 5 i kusur."- siktala je Fleka pospano, ja sam je pogledala zatvarajući kovčeg, ona se polako vlekla iz krevetića kojeg sam joj poklonila za Božić.
"Idem sam do nekog, ti se spremi, idemo kod moje majke na par dana."- rekla sam joj polako hodajući prema vratima.
"ok"- siknula je neodređeno kad sam otvorila vrata da izađem. Krenula sam u dobro poznatom smijeru Michaelova ureda xp. Ušla sam unutra, i u njegovu sobu, spavao je kao beba i nisam ga imala srca budit. Izvadila sam komadić pergamenta na koj sam našvrljala gdje ću bit sljedećih par dana s adresom naravno nut.

Vratila sam se u sobu, pokupila stvari, skoknula u sobu potrebe i sad sam kod mame XP. Ostavila sam kovčege u hodniku i s Flekom na ramenima krenula prema kuhinji, no netko odjeven u crnu pelerinu s masnom crnom kosom mi je prepriječio put (pogađate).
"UJKO, nemoj se uokolo šuljati ko preveliki šišmiš, i daj malo života u taj svoj stil odjevanja!!!"- rekla sam, izvadila štapić i na njegovoj pelerini su niknuli roza cvjetići dead. Kad je skužio kaj se desilo uputio mi je takav otrovan pogled da sam ustuknula eek.
"Čekaj, kaj ti ovdje uopče radiš???"- pitala sam ga.
"Tvoja majka me pozvala da živim ovdje, kuća je velika, a ona nije navikla biti sama otkako je tvoj otac...."
"ok, vidim"- prekinula sam ga i na čas ušutila (još sam bila malko osjetljiva na sve u vezi s mojim ocem).
"Ali vidim da se nešto još nije promjenilo....IDI U KUPAONICU I OPERI KOSU!!!!!!!!!!!!"- izderala sam se na njega prijeteći mu štapićem thumbup. Prvo me pogledao "MOLIM" pogledom ali onda je popustio i otišao oprati kosu yessmokin.
"Vidim da te uhvatila navala blagdanskog raspoloženja."- rekao je tihi glas iza mene, okrenula sam se i vidjela svoju milu majčicu sretan.
"Ma...da...znaš mene"- rekla sam, ujko se vratio iz kupaone i kosa mu je bila ČISTA eekdeadmouthwash.

Ostatak dana sam provela ukrašavajući kuću, bacajući primjedbe na ujkovo bilošto što bih uočila rolleyes i pomažući majci oko kuhinje zubo (ja jako dobro dijete naughty).

EVO GA, SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA!!!!!!

Post je objavljen 25.12.2007. u 17:57 sati.