Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3frajera

Marketing

CHRISTMAS GIFT..

Kao što možete vidjeti kod dobrih frajera nećete ostati praznih ruku,što doduše ne jamči nam da će vam se poklon svidjeti, al nekome od naših čitatelja vjerojatno i hoće..

Za sve one koji su čitatelji našeg bloga od samih početaka, još za ljetnih vručina kad smo vas ujedno i izvješćivali o svojim pustolovinama iz Dubrovnika, a netom kasnije i Rovinja..sjećate se kad smo donijeli priču iz Rijeke kad smo bili kod našeg jako dobrog frenda Daniela kojeg ovom prilikom puno pozdravljamo..a on je bratić Marka Tolje, s kojim smo proveli vikend koji je bio fenomenalan..super zabava,pjesma..ma nešto fenomenalno! No, toga se vi svi koji ste nas i tada čitali sigurno sjećate..
Al' sad se sigurno svi pitate, zakaj to ponovno spominjemo..pa evo i razloga!

Prije koji dan smo se vidjeli sa Markom,bio je u Splitu i došao do nas, jer se nismo vidjeli od onda, ali zato se čujemo često i stvarno smo super frendovi..
Kao božićni poklon nam je poklonio svoj tek nedavno objavljeni album prvijenac " Stare dobre stvari " i moramo vam reći da nam se album jako sviđa, njegov glas..ma sve, i ovim putem njega puuno pozdravljamo! ..i eto uz njegovo dopuštenje mi vam kao božićni poklon darujemo njegov singl " Prva ljubav "..nama se pjesma posebno svidjela, i posebno zrači, ma ne znamo kako bismo vam opisali osjećaj koji nas je prošao slušajući tu pjesmu..pa smo odlučili u suradnji s Markom pokloniti vam taj singl za sve one sretne u ljubavi, za sve one koji se sa osmjehom prisjećaju svoje prve ljubavi,za sve one koji maštaju opet vratiti svoju prvu ljubav, ali i za one koji sanjaju o svojoj prvoj ljubavi..
http://www.axifile.com?4170980 - link za DOWNLOAD (link kopirate u polje gdje upisujete adrese, bude li kakvih problema slobodno pitajte!)
Nadamo se da će vas ova pjesma podsjetiti na sretne trenutke i bit Božića i ovih blagdana..budite puni ljubavi, darujte male, a "velike" stvari..ne skidajte osmjeh sa lica..budite sretni! Od srca vam to žele TONI & ALEN & SVEN..vaši dobri frajeri!

A za najsretnijeg čitatelja/icu ovih blagdana darujemo CIJELI ALBUM Marka Tolje,
što je također odobreno s njegove strane, to je ujedno i naš i njegov božićni poklon..NAŠ ZAJEDNIČKI BOŽIĆNI POKLON! Za sve one koji žele, dođite po njega kod nas na blog, borite se za njega..argumentirajte zašto biste baš vi bili dobitnik il dobitnica našeg BIG božićnog poklona, jedino što morate je ostaviti uvjerljivi komentar da ste baš vi ti koji zaslužuju CD-e Marka Tolje! Možete ostaviti komentar na blogu, a ako želite da to vidimo samo mi, pošaljite nam mail na : dobar-frajer-sven@net.hr ( to je naš zajednički mail,i rado ćemo primiti vaš mail ). Stoga, za sve one koji žele od ovog trenutka borba počinje..čekamo vas! I uz malo sreće biti ćete upravo vi ti koji će osvojiti naš BIG božićni poklon, a to je cijeli tek nedavno objavljeni Markov album! Dobitnika ili dobitnicu objavljujemo početkom siječnja 2008.godine! Zahvaljujemo se još jednom Marku na suradnji,puuno te pozdravljamo! A vama šaljemo isto veliki pozdrav..javljajte nam se,čitajte nas..pozz

Dobri frajeri..


Post je objavljen 22.12.2007. u 19:08 sati.