Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepetandjela

Marketing

All I want for Christmas is.... to never see that fool again!!

Naslov puno ne govori jelda? A nije mi baš do priče o tome svemu. Sinoć je bio Božićni party i onda smo se jedna moja frendica i ja malo naljutileburninmad,ražalostilecry i razočaraletuzan,al' proći će. Sve prolazi i to proći će.... Samo sam za Božić poželjela naslov. Ništa drugo.Please God, move him away from me.... Pokvariš sve u samo jednom danu... Sinoć je i Barbari bilo na kraju grozno jer joj je netko ukrao novčanik s puno love i super fotoaparat. Barbara, ne brini... Mika je rekao pitat Igora, Dančija i ostale koje zna, ko je taj tat...
Novu godinu slavim ispod Cornera... Božić kod kuće... Badnjak s Mikom i ekipom-kod kuće. Prekrasno,jel? A i prekrasno je i kad si na praznicima i onda imaš brata idiota koji u 5 popodne ide spavat,a ima 21 godinu. Ko da ima 101 jbt!! Sad me tjera iz sobe,al sva sreća Mika je na mojoj strani! Haha!
Danas je trebala Katja doći kod mene,al nema prijevoza... Sutra pečemo pečenicu., aj bit će dobro. Nadam se. Bar će biti ekipa... Nepovezan je ovaj post jel?
A nemam baš koncentracije,ni volje. Nisam vesela ko inače.
Kao što sam rekla u prošlom postu:Đole će to sredit. Liječi rane kao najbolji doktor. Al ne one obične rane. Već one koje te malo duže vrijeme bole.... Samo neka ubrza terapiju, ovaj put... Još jučer sam ja tješila ljude, a sad ja trebam baš to. Bože hvala ti na Karolini, Barbari i Lori i svim frendicama koje me vole i koje ja volim. Hvala ti puno! Sad ih trebam. A one su tu. To nije mala stvar. Imati nekoga uz sebe. Evo vam jedna pjesma prigodna za ovo Božićno doba:


Badnje veče

Kao davni greh,
uvek mi se ista javljaš.
Odzvanja ti smeh,
cipele u prozor stavljaš.

I večno sanjaš,
svetom putuješ bez putovanja
a Badnje veče dolazi.

Mogla si mi baš
i reći neke reči nagle.
Oči su mi, znaš,
pune one iste magle.

Al' suprotnost sušta,
sad u meni tuga koren pušta
a badnje veče prolazi.

To je bilo naše zadnje,
sad opet zvona zvone - slušam to.
Ne, nije svako veče Badnje,
al' ovo danas, sasvim slučajno - Badnje je.

U poslednji čas,
kao uvek na to veče,
gospođa do nas
unucima kolač peče.

U mojoj sobi
samo stari veker vreme drobi
a Badnje veče prolazi...

To je bilo naše zadnje,
sad opet zvona zvone
- slušam to.

Ne, nije svako veče Badnje,
al' ovo danas, sasvim slučajno -
Badnje je.


Post je objavljen 22.12.2007. u 16:45 sati.