Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Predstavljanje pitomačkih web stranica:www.hrastico.eu

Tvrtka iz Pitomače : Tehnohit-hr ; zastupanje, savjetovanje u upravljanju drvnih sustava i proizvodnja namještaja;otvorila je novu internet adresu www.hrastico.eu gdje je prezentiran proizvodni program.
Tvrtka Tehnohit-hr osnovana je 1.3.2004. godine te se u početku bavila zastupanjem proizvođača strojeva te savjetovanjem i izradom projekata u drvnoj industriji. Prije nepune dvije godine počinjemo sa proizvodnjom prvih uzoraka namještaja od masivnog drveta. Danas imamo više od stotinu proizvoda obuhvaćenih brandom Hrastico koje plasiramo na tržišta Velike Britanije, Njemačke, Austrije i Nizozemske, ali i na domaće tržište.

hrastico

Uskoro počinjemo sa gradnjom nove proizvodne hale u kojoj će biti smještena proizvodnja i uprava tvrtke Hrastico sa već poznatim proizvodnim programom. Tako ćemo imati priliku u novim prostorima i s novim strojevima još bolje pretočiti naše znanje u kvalitetni proizvod.
Uz ugodan boravak na ovoj stranici, nadamo se da će te i Vi sudjelovati u ostvarenju poslovnih ciljeva na obostrano zadovoljstvo.
www.hrastico.eu

Post je objavljen 20.12.2007. u 19:41 sati.