Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marcys

Marketing

Koncert, i jedan posjet, Rijecki karneval

Image Hosted by ImageShack.us


Danas ja na predavanju iz menadzmenta u prometu, i donijela Martina Aniki Novi List, a ono na naslovnici odmah ispod natpisa Novi List, pise..GIBONNI OTKAZAO OBA RIJECKA KONCERTA zbog smrtnog slucaja u obitelji!!!!
Prva stvar, uzimam mobitel, zovem Deana..SMRC, i onda citam..pise: ili vracaju novac ili se karte mogu zadrzat, da ce biti koncert sigurno, ali datumi ce se naknadno objavit..tako da smo mi odlucili zadrzat ulaznice i cekat da objave datume (to je navodno uskoro)..a na kraju krajeva, i da tih koncerata nebude, onda cemo lijepo ici po kunice.yes
Popodne smo bili u dijru..najprije smo bili do mene, a sam ja papala (gospodin nije htio jesti kod mene), pa na Vezici da mi se dragi nahrani i da uzmemo pokloncic, i onda na krizisce, pa na Tifon na kavu, i na poslijetku kod Davora i Danijele vidjeti bebu..koja je pajkila kad smo dosli..premedena je..ja se raspekmezila..hihihihih ali bas je slatka, i mala (koji zakljucak!). Kod njih smo malo zaglibili..odnosno zacakulali se, da bi naposlijetku opet isli do Deana na Krizisce..i dosla doma tek oko 23h..krenulo mi je, mislim da cu i za praznike cijelo vrijeme biti okolo, a da ce moja draga mamam njurgat sta me nema nista doma..poznata pricica.
U ponedjeljka sam se pocastila sa novim laptopom..HP (Igore, hvala na savjetu, trebalo mi je malo da skontam..), pa sada tipkam na njemu..stari laptom je isao sestri..na njemu opcu radost kiss

Image Hosted by ImageShack.us

Da, imam jednu OBAVIJEST za sve vas koji imate namjeru ici na Rijecki karneval, a neznate s kim bi isli..Pomorski fakultet, odnosno karnevalska grupa Pom-f-ri i ove godine sudjeluje organizirano na Rijeckom karnevalu..ove godine smo rakovi. Stoga, ako zelite mozete se doc prijavit u Plimi (studentske prostorije kraj Interneta, odnosno plava vrata lijevo kada idete prema dvorani), treba vam broj indexa, broj mobitela (da vas mozemo obavijestit da dodjete podignuti vas kostim) i 100kn ako ste student pomorskog fakulteta i dobit cete ih nazad kada budete podizali kostim, odnosno 150 kn ako to niste (novac se ne vraca). Prijave traju do 15.sijecnja 2008. odnosno do popunjena mjesta..stoga..pozurite..i osigurajte si mjesto u sklopu pom-f-ri-ja u jubilarnoj 25. karnevalskoj povorci koja ce se odrzati 03. veljace 2008.g. Ako nekog interesira bilo sto o Rijeckom karnevalu, na stranicama Rijeckog karnevala mozete saznati sve informacije, kompletan kalendar zbivanja, povijest i sl.

To je to od mene za danas..

pusa svima

Msretan

Post je objavljen 19.12.2007. u 23:53 sati.