Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/blondlady

Marketing

Sreća

Konačno da se i ja opet javim. Poslje 9 sati trudova rodila se moja mala princeza. U jednom trenu, u sekundi postala sam majka. Kad sam uzela svoju bebicu u ruke znala sam da moj život nikad više neće biti isti.
O porodu nemam što puno reći, puno toga sam već i zaboravila. Ali što je najvažnije na kraju svega vidiš svoju bebu. Svoju vlastitu, malenu, savršenu, prekrasnu, prelijepu, nevjerovatnu i nezamljeniivu bebu i nema te boli na svijetu koju se za nju ne isplati podnijeti. Isplati se podnijeti i milijum puta veću bol.
Tamnoputa je, ima crnu dužu kosicu i jakooo je slatka. Sliči već sada dosta na tatu - tako svi kažu jer ja sam ipak više svjetliji tip.
Sada već ima 3,5 mjeseci i 6750 g i 65 cm. Jako je dobra i ne zahtjevna beba. Mogu svakoj mami samo poželjeti takvu bebicu. Spava mi po noći 5 sati u komadu. Dosta je vesela, puno već "priča" zna se sama sa sobom igrati i nema nikakvih problema. Jako rijetko je čujem da plače. Najteži su bili prva 2-3 tjedna dok se nismo uskladile i privikle.
Priče tipa: ništa ne stigneš sa bebom što si prija radila kod mene nije istina. Idemo i u šopinge, na frizuru, na kavice, čitamo novine u kafiću (što mi se svi čude kako je to moguće, kako je to dobra beba - ah jedam ponosna mamica rolleyes
Baš uživam u svakom trenutku majčinstva. Porodiljski mi se čini kao dugački godišnji odmor - dobro malo pretjerujem jer ostaju mi kućanski poslovi i kuhanje tuzan

Sad se spremamo za prvi zajednički Božić. Još uvijek ponekad ne mogu vjerovati da sam postala mama. Kad vidim svoju ljepoticu kako spava suze mi još uvijek krenu. Mogla bi je satima samo gledati. To je bila ljubav na prvi pogled. Sad se tek osjećam potpunom. Ona od mene pravi bolju i sretniju osobu.

Želim vam sretna i blagoslovnjem Božić u krugu najbližih. Želim vam da osjetiti isto toliku sreću i zadovoljstvo.
I sretnu i vesenu Novu Godinu.


p.s. Tko želi slike od Helene da vidi neka mi ostavi svoj mail. Ne želim stavljati slike na internet.

budite mi dobri i sretni

pusa velika od Helene i mene

Post je objavljen 17.12.2007. u 10:49 sati.