Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Sutra počinje 11. Croatia Open

Sutra u Kutini, u popodnevnim satima započinje naš najveći kickboxing turnir 22. "Croatia Open" - 2007. u izvršnoj organizaciji Kickboxing kluba "Kutina". Inače, Croatia Open je već više godina drugi po veličini open kickboxing turnir u Europi.

Zaključno s četvrtkom 12.12. do 18:00, danom prije početka prijavio se 101 klub s 831 natjecateljem iz 17 zemalja. Za očekivati je još barem stotinjak prijava od klubova koji su najavili svoj dolazak, tako da će vjerojatni broj prijavljenih biti veći od prošlogodišnjih prijava, odnosno oko broja 950. Od država koje prošle godine nisu nastupile na Croatia Openu, kao nove se ove godine pojavljuju Švedska i Crna Gora, a ponovo ćemo imati i goste iz Rumunjske, i to čak dva tima, jedan je stari sportski prijatelji iz Temišvara, a po prvi puta pristižu i iz dalekog Bukurešta.

Inače, prijave su stigle još iz: Austrije, Belgije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Češke, Egipta, Irske, Italije, Mađarske, Makedonije, Norveške, Njemačke, Poljske, Rumunjske, Srbije, Slovačke, Slovenije, Švedske i naravno iz Hrvatske



Sretno svima.





Post je objavljen 13.12.2007. u 23:59 sati.