Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcahajduk

Marketing

Hajduk 3:1 Varteks

Hajduk je od prve minute krenija agresivno.Odma je u prvon napadu Verpakovskis zatresa mrižu,al nažalost u zaleđu.u 6' je Verpakovskis proša kroz obranu Varteksa i doda je Liniću koji pogađa za 1:0.U 21' Verpakovskis prolazi obranu Varteksa i ulazi u kazneni di ga je srušija Lučić.Sudac je pokaza na bilu točku.Penal je uspješno izvea Hrgović i hajduk vodi 2:0.U 38' domaći su imali priliku puca je Šimek al Balić je siguran.Hrgović je po drugi put pogodija al ovaj put u sudačkoj nadoknadi sad Hajduk vodi 3:0.Zabija ga je s 25 metri.Treća minuta nastavka mogla je donijeti sa sobom i još jedno povećanje rezultata u korist Hajduka. Nakon ubačaja Rubila iz kuta, glavon puca Pelaić, no zamalo pokraj vrata Varteksa.
U 62' domaćin smanjuje prednost i to iz kaznenog udarca koji je dosuđen nakon što je Smekar pao ispred Linića i Pelaića. Splićani su se bunili i čudili, Tudor je zbog pregovaranja čak dobio i žuti karton, a sve to skupa nije utjecalo na suca Marića. Lučić je kao i Hrgović siguran iz "jedanaesterca" i smanjuje Hajdukovu prednost na 1:3.
Do kraja utakmice obje momčadi zabilježile su po jednu priliku. Za Varaždince je u 68' iz dobre situacije preko vrata pucao Mujanović, dok je za naše nogometaše neprecizan bio Ljubičić u 79'.


Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 09.12.2007. u 13:06 sati.