Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/51000ri

Marketing

Image and video hosting by TinyPic

sama sebi sam već smiješna

uporno ... posjećujem naše stranice gdje se nalaze tisuće i tisuće oglasa za posao..
ali ne za mene bang

printam molbe ... šaljem molbe i nikako da dođem do ovih


7 koraka do uspješnog intervjua

Menadžerima za ljudske resurse dovoljan je razgovor od samo 10 minuta da steknu dojam o vašim sposobnostima, znanju i vještinama, no primjenom nekih ključnih savjeta, posloprimac može zablistati na intervjuu.

Zablistajte na intervjuu

Preporučljivo je raspitati se o tvrtki u koju idete na intervju za posao, kako bi, između ostalog, odabrali odjeću za taj dan. Klasični stil odijevanja uvijek je uspješna kombinacija, no u nekim tvrtkama više će cijeniti ako muškarci odaberu odijelo, a žene kostim.

Ostanite smireni

Rastresenost prilikom razgovora ukazuje na vašu nespremnost i tremu. Stoga, odvojite vrijeme prije razgovora za posao kako bi pripremili svoju prezentaciju i odgovore na najčešća pitanja te nema razloga da budete pretjerano nervozni.

Pokažite respekt

Prije ulaska u sobu za sastanke važno je da isključite mobitel i ne žvačete žvakaču. Pokažite poštovanje prema osobama koji će biti na razgovoru za posao.

Probijte led

Izbjegavajte "DA" "NE" odgovore, pokažite svoje znanje. Također, ne morate biti strogo službeni, već, ako situacija dozvoljava, unesite malo opuštenosti.

Obratite pažnju na detalje

Ne zaboravite na neverbalnu komunikaciju jer će se tijekom intervjua i ona ocjenjivati. Za početak, rukujte se s osobama koje će s vama voditi razgovor, sjetite uspravno, gledajte osobu s kojom razgovarate u oči, ne upadajte drugima u riječ.

Pokažite znanje

Pregledajte web-stranice tvrtke, pročitajte godišnja izvješća o poslovanju i sve press materijale do kojih možete doći. Dođite na intervju uvjereni da možete otvoreno pričati s potencijalnim poslodavcem o tome kako mu vaša prethodna iskustva mogu pomoći u trenutnim poslovnim okolnostima. Jedno od pitanja će zasigurno biti da kažete nešto o sebi, stoga pripremite prezentaciju, ne dulju od 2 minute. Također, pripremite i nekoliko vlastitih pitanja, kako bi pokazali svoju zainteresiranost za tvrtku.

Pokažite entuzijazam

Pokažite da ste oduševljenim onim što čujete, neka vam ostane smiješak na licu. Ostavite dobar dojam. (A.T.)U mom slučaju, prelazim prag poželjnih godina, pa ispadam iz kombinacije prije nego dođu na red pitanja.,razgovori
Odavno su moje karakteristike ad acta bang

printajući jučer par molbi .. cv i sve što oglas zahtijeva
uhvatio me smijeh jer .. znam čim vide godine bit će ajd stara ti ad acta ..
ali vrag mi neda mira ... ja uporna i dalje šaljem molbe ... trošim na poštanske marke i ... bar očekujem odgovor normalno pozitivan
al daj ... javite i onaj negativan ... ili to više nije in bang

Image and video hosting by TinyPicili ovo
da li ste spremni - volontirati.?? zgodno ali gdje je smisao tog pitanja, jer nitko ne traži posao iz - dosade...i onda na jednoj takvoj stranici naiđem na anketu .....

headbang

Anketa
Koliko planirate potrošiti na blagdanski shopping?
Manje od jedne mjesečne plaće (koliko i zašto?)

Jednu mjesečnu plaću (koliko i zašto?)

Više od jedne mjesečne plaće (koliko i zašto?)

pa ti klikaj odgovor .... a ja samo tražim POSAO ... jer bez posla ...
kunica od plaće mislim da nema ni odgovora na pitanje

Koliko planirate potrošiti na blagdanski shopping
?headbangheadbangwavePost je objavljen 06.12.2007. u 10:05 sati.