Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/softa

Marketing

Modrić i Ronaldinho uskoro suigrači?

ŠPANJOLSKI sportski dnevnik objavio je detalje navodnog dogovora Barcelonina brazilskog asa Ronaldinha s londonskim klubom.

Ronaldinho će na Stamford Bridge prijeći već ovog siječnja, a godišnje će zarađivati deset milijuna eura, tvrdi Marca. U siječnju bi gotovo sigurno na Otok trebao i Luka Modrić, kapetan Dinama. Pitanje je samo hoće li i on na Stamford Bridge, gdje ga je Zdravko Mamić navodno već obećao, ili će na vrata Maksimira potiho, kao i slučaju Eduarda, pokucati Arsene Wenger.

Možemo samo zamisliti kakva bi to kombinacija bila da u u istom dresu zaigraju Modrić i Ronaldinho. Roberto de Assis, brat i menadžer brazilskog napadača izjavio je kako Ronaldinho želi odraditi ugovor s Barcelonom do kraja.

"Moj brat želi ostati u Barceloni sve do isteka njegova aktualnog ugovora u ljeto 2010. godine. Nou Camp će napustiti samo u slučaju da tako bude htjela Barcelona. U tom slučaju otići će bez odštete."

Ronaldinho je već dugo žalja Chelseajeva ruskog vlasnika Romana Abramoviča. AC Milan drugi je veliki klub koji je pokazivao interes za 27-godišnjeg Brazilca.


Post je objavljen 05.12.2007. u 13:14 sati.