Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marcys

Marketing

Opet ja

Pisem nekoj pauzi izmešu rjesavanje besmislene zadace (neznam ni zasto ni kako) i ucenja za ispit..lagano sam u kurcu, umorna, spava mi je i pun mi je kufer lagano svega!!

Danas smo trebali imati kolokvij iz Operacijskih, ali se profesorica, buduci da nije bila zadovoljna brojem prijavljenih, odlucila na ODGODU do ponedjeljka mad!!! I time zeznula ljde, koji su danas planirali izac na kolokvij a u ponedjeljak je inace i rok za ispit iz Operacijskih, sto znaci da je zeznula ljude headbang koji su mislili izac i na jedno i na drugo!!! Kako sam ja lagano vec alergicna!!! DO ponedjeljka nitko nece bit toliko spremniji, i druga stvar, u ponedjeljak moj smjer i tehnologija prometa ima kolokvij it TKP-a..Zivcira me to sto se profesori ponasaju kao da smo mi tu radi NJIH, a ne ONI TU RADI NAS STUDENATA!! Odgoda bi mi bila koliko - toliko opravdana jedino da su ju studenti trazili, a buduci da nisu..burninmad
Zivcira me to da se pripremim za kolokvij, ucim do kasno vecer ranije, neke druge stvari odgadjam a onda mi netko kaze da je odgodjeno??
Moje misljenje je da bi se kolokvij trebo odrzat sa brojem prijavljenih ljudi, i gotovo. Tko se nije spremio, tko mu kriv. Na trecoj godini imam 9 predmeta, to je minimum 18 kolokvija (jer imam iz svih predmeta skoro, po 2 kolokvija ili 3), + brojni seminari koje smo duzni predat kao uvjet za potpis ili izlazak na ispit + koji zaostali ispit iz prosle godine. Onda kada se organiziram onda se ovakvo nesto dogodi i poludim!

Student sam , i stvarno imam granice izdrzljivosti kao konj, ali ako nesto nevolim je to da se PROFESORI PONASAJU KAO DA SMO MI NA FAKSU ZBOG NJIH, A NE ONI ZBOG NAS! Ima jedan profesor na faksu, koji se nikad ne pojavljuje na vrijeme, ne kasni ni malo vremena, on kasni po 20 minuta..sto na nastavu, sto na ispite..da se razumijemo, na nekim fakultetima je to normalno, ali na mojem nije i takve me stvari jako nerviraju! Nas se kontrolira, potpisujemo se na predavanjima i sl, a oni (svaka cast na znanstvenim titulama) nemaju apsolutno nikakve kontrole, niti da li odrzavaju predavanja, niti koliko kasne na zakazana predavanja, vjezbe a naposlijetku i na ispite. Stavite se u kozu jednog sutenda koji uci za ispit, a ispit mu je zakazan za npr. 10 sati. I taj isti student dodje u 9.50 da nebi zakasnio, sjedne pred profesorov kabinet i ceka..10h - nikog nema, kuca na vrata asistent ili drugi profesor mu na oitanje gdje je profesor odgovara da nezna, i da nema pojma da je on imao ispit..student (zeljan da rijesi taj ispit) ceka.. i ceka..11h...12h..nema ga jos uvijek. U 12.15 student je vec prezivcan i lagano mu je puna kapa profesorove bahatosti (jer se to drukcije nemoze nazvat) i odluci da ide ca. U tom trenu doalzi profesor sa osmijehom na licu, upita ga dali je dosao na ispit i kaze mu da udje u kabinet.

Sad vi meni kazite, zar je potpuno normalno i uredu da se profeosri ponasaju ovako bahato i da ne postuju studente?? Ja znam da ima svakakvih studenata, ali kada vecina placa svoje skolovanje, i kada profesori dobivaju place na racun toga i ministarstva, zar nije njihova duznost da dolaze na vrijeme na nastavu?? Povremeno kasnjenje se uvijek moze opravdat (ako je u granicama normale)..
Zasto nebi onda i mi studenti imali pravo dolazit na predavanja kad nam punkne, upadat usred sata, kasnit na ispite? Inace kada se zakasni ispit, studentu se odbija pravo polaganja i prakticki ga se rusi na ispitu..NEk mi netko objasni sto bolonja poduzima u vezi sa profesorima i njihovom ponasanju??

Dobro, dosta o takvim temama, ima nesto ljepse..Danas smo predavanje iz poslovne logistike imali u Luckoj Upravi Rijeka, u velikoj dvorani..bilo je fora slusat predavanje u velikoj prostoriji sa projekcijom na velikom zidu (kod nas na faksu je manje), sjest u udobne stolice..skroro sam zapala..dijelom jer sam malo spavala, dijelom jer je bilo tako..nice yes
odoh ja..
Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


pozzzijev

Post je objavljen 04.12.2007. u 22:29 sati.