Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrenii

Marketing

Stgla je napokon u moj dom!!!!

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image

Stigla je napokon nakon punih 10 dana išćekivanja.
Ekonomična, dinamičnog dizajna i prostrana, nova Fabia je sve što ste tražili od automobila. Razvijena s najvećom pažnjom, velikodušno prostranoj unutrašnjosti i beskompromisnoj sigurnosti u svim uvjetima vožnje.

Markantan prednji dio, dinamična linija, sportski detalji - sve to odražava karakter automobila, koji se opire optičkoj jednoličnosti. Postoji mnoštvo velikih i malih trenutaka, koji svakodnevicu s novom Škodom Fabijom čine tako posebnom.

U usporedbi sa svojim uspješnim prethodnikom, nova Fabia se predstavlja s još zrelijim dizajnom i odraslijim vanjskim mjerama, koji ne idu na štetu pokretljivosti i užitka vožnje. U unutrašnjosti je Fabia pravo čudo prostora, u kojem svaki putnik uživa u neočekivanom osjećaju velikodušnosti. Čak je i prtljažnik prostran sa svojih 300 - 1.163 l obujma.

Visokovrijedni materijali i izvanredna obrada čine unutrašnjost Fabije ambijentom u kojem se odlično osjećate. Svi instrumenti su vrlo pregledno postavljeni i sve Vam je nadohvat ruke.

Sveobuhvatna komforna i sigurnosna oprema ispunjava čak i najveće zahtjeve. Obuhvaća sve od inovativnih zračnih jastuka za glavu, preko elektronski kontroliranog klima uređaja "Climatronic" pa sve do zakretnih prednjih svjetala.

Post je objavljen 02.12.2007. u 10:59 sati.