Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iamdrunk

Marketing

Samo za Saleta!!!

Ciao ekipo! Pa evo mene, napkon... A evo i opravdanja... Ovo sam vrijeme provela moleći se da napokon dobijem taj MAX-idsl (nemam blage ni jel se tako piše...headbang), ali ostala sam još uvijek samo na tome. Ali pisati ću ja svom dragom Svetom Nikoli da on meni to donese i složi, nema frke thumbup!
Sigurno se pitate kakav mi je to glupi naslov zubo?! Ma to je zato što je jedan dečko, imenom Sale, tj. Saša, počeo čitati moj blog, i tako mu se jako sviđa, i sve mu je tako super zubo, da me stalno nagovara da napokon napišem nešto... Pametno! Ma nije rekao da mora biti pametno, on kaže da je ovo najpametnije što je do sada čitao...rolleyes
Pa da napokon i krenem... Mislim da će ovaj post najviše govoriti o dečkima (Sale žao mi je, napokon kada napišem novi post, tema će ti biti nezanimljiva, ili se možda varam...smijeh) jer se toliko toga čovjeku dogodi tijekom jednog dana i noći, a ja to nisam sposobna zapamtiti, a i nije ovo dnevnik da mogu baš sve što mislim napisati! E pa što se tiče dečki(ju) sve (mislim zazancija i razgovor među curama) je počelo od Lonkinog i mojeg nauma da napijemo jednu osobu na maturalcu, točnije mušku osobu, jer nas baš zanima kako bi se ta osoba ponašala. Ne smijem više ništa reći u vezi toga, i ovo je previše i ta osoba to ne smije saznati! Ali Lonka i ja to sigurno nećemo napraviti, pa ipak smo mi dobrice smijeh...
Nastavak je slijedio na utakmici, u srijedu, u dvorani IV. osnovne. Dečki su igrali rukomet za škole, a ja uvijek volim ići na takve utakmicenjami. I bilo je kako sam i očekivala, sve puno komada fino! A najviše su me iznenadili tehničari i medicinari, uf! Od medicinara jedan dečko kojeg ovako znam jer je išao u IV. osnovnu i dečko je fenomenalan i jako zgodan, a od tehničara jedan dečko kojeg sam viđala u Ivu, ima ih i još, ali ovi su mi posebni jer su me čak i primjetili, aha-aha yes! Njih bi dvojicu mogla komotno svrstati među najzgodnije bjelovarčanine, i svojeg Markeca, naravno. A razlog zašto su me tehničari iznenadili je taj što inače imam dosta predrasudbi o njihovom ponašanju pa ih nikada nisam baš previše željela gledati (i ne bih željela o tome raspravljati s B. B. smijeh). Kada smo već kod njega, danas smo razgovarali i tražila sam ga savjet za samopouzdanje, a on je rekao, da recimo jednom prilikom kada budem prolazila tehničkom, a da na klupi budu sjedili dečki, da ih sve redom pogledam u oči, a ne da gledam u pod. Hvala na savjetu i sviđa mi se, ali imam jedan problemčić i u vezi toga... Naime, nemam baš previše povjerenja u dečke, ne znam zašto. Vjerujem u to, da kada bih ih pogledala, nedaj Bože, nasmijala se, da bi oni to odmah krivo protumačili i nešto mi počeli dobacivati ili nešto u tom smislu, tipično za takve zaostale dečke. Valjda previše očekujem od muškog roda te dobi i nemam pojma o tim muško-ženskim odnosima. Ali dobro, nećemo o tome jer ću ispasti još gluplja.
E sad što se tiče baš same mene i mojih dečki, to je već malo teže. Kao što rekoh i nerazumijem se baš previše u sve to. Ah šta ćeš kad sam zaostala i srameća. Sad trenutno postoji jedan dečko koji mi se onako sviđa još od prakse, ali smo si na bok i nema teoretske šanse da mu prva priđem fino. Zatim postoji jedan koji hoda s mojom prijateljicom (još uvijek, valjda) a cure kažu da mu se zapravo ja sviđam, a što je najtragičnije i ja tako mislim, jer kada smo se vidjeli u Ivu, stao je do mene i držao me za ruku i pričao samnom, a kada sam ga pitala jel još sa curom on je rekao da nije, a nakon 10 minuta sam vidjela nju i ona je rekla da je lagao i nije joj baš bilo drago. I to me jako razljutilo jer mrzim lažove!!! Zatim postoji jedan o kojem mi priča Julija i dečko mi se čini super, ali je navodno sramežljiv kao i ja. To mi se i sviđa jer smo slični po tom pitanju, ali i ne jer mi je ipak draže da je dečko taj koji će uzeti stari u svoje ruke, ako takvih još postoji. Recimo, svjedočila sam kada je jedna frendica prišla dečku i zvala ga plesati, a on je pitao: "Jel idemo van?" Pa mislim ono, on je čekao da ona stane pred njega da bi to pitao. Ne znam ali meni je to malo bezveze... Ali dobro, definitivno sam za to da jednom izađe s nama pa da ga upoznam, a i čula sam da super pleše thumbup! A ima i još jedan s kojim sam totalno zbunjena jer ga jako dugo poznajem i predobar je. Čak sam prije razmišljala kako bi bilo super imati dečka kao što je on (ili čak njegarolleyes) jer je super i jako dobar i pošten i super se slažemo. Ali me on prije nije gledao i tak, pa nisam imala o čemu previše razmišljati, ali sada je nekako drugačije, zafrkavamo se i tak... Joj, ma ne znam ni sama... nut Ovo su deči koje baš poznajem, osim prvog koji mi se baš sviđa! Što se tiče ostalih, koje nisam upoznala, samo gjedam i slinim njami! Ma ja sam vam jako osjećajna i svaki dečko za kojeg mislim da je dobar, svidi mi se, tako da je sve to bezveze... Sad sam se glupača sva zapetljala jer nisu to jedini dečki koje gledam, jer dečku baš kao mojem dečku, mogu dati priliku da ga još bolje upoznam, pa ako nešto osjetim prema njemu mogu biti s njim... Ma dobro dosta zaliven
Sad ću samo napisati kakvi mi se dečki sviđaju i što gledam na njima: pa prvo, očekujem da mi se dečko svidi i ja njemu, tj. da nešto osjećam prema njemu i obratno, jer ne bih mogla biti s dečkom prema kojem baš ništa ne osjećam; zatim mrzim lažove i laži općenito, alergična sam na dečke koji su umišljeni, bahati, misle da mogu raditi od cura glupače i ismijavati ih, te širiti laži o njima iza njihovih leđa i sve što ide uz sve to; a ono što prvo gledam na dečku su oči, ruke, zubi (ne znam zakaj eek), guza i tijelo (to znam zakaj smijeh njami), usne i trepavice! A nakon toga slijedi upoznavanje i njegove osobine i dobrota, znači nutrina. Ja sam, iskreno, jako čudna osoba i najradije bih htjela da mi dečki gledaju samo oči jer mislim da je to najljepše što imam i samo to i volim na sebi!
Imam još samo 2 stvari reći u vezi muško-ženskih odnosa. Prvo, mislim da je dečkima puno lakše prići curi jer je manja vjerojatnost da će te bezobrazno otkantati, dok isto tako mislim da je većina dečki bezobrazna prema curama kada im priznaju da im se sviđaju! Druga stvar je da ja nikada ne bih bezobrazno otkantala dečka, a otkantala bi samo onog prema kojeg nebih ništa osjećala ili za kojeg već u naprijed znam da je pokvaren i što želi... Ma ja bih o tome mogla razglabati jako dugo, ali sada tek vidim koliko je to lakše pričati nekome u živo, nego pismenim putem!
No dobro, napokon da završim s tim dečkima... Htjela bih se pohvaliti i zahvaliti još jednom svom dragom Juriću što mi je poklonio čokoladu (a to sad kao nije o dečkima, ma headbang). I htjela bih reći da mi je super sjediti s njim (zato jer se stalno grlimo i pipkamo zubo) i da nikad nisam mislila da bih se mogla tako super slagati s njim! Juriću, zakon si!
I htjela bih pozdraviti Saleta i reći mu da se ipak nadam da ovaj post nije baš tak jako glup (a šta ćeš, isti smo si nut) i da ako mu nešto nije jasno (a bojim se da je sve... nejasno) da mi se slobodno obrati i rado ću razgovarati s njim!
Danas se ide u grad i nadam se da ću se zabaviti, a nadam se da će te se i vi lijepo provesti i otrijezniti do kućnog praga! Ajd uživajte i nemojte zamjeriti na ovom glupom postu wave party
Voli vas...
Inka


Post je objavljen 01.12.2007. u 14:45 sati.