Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ob

Marketing

Konzultacije

Drugo poluvrijeme politike

Baš kad smo mislili kako su konačno gotova ta tri tjedna predizborne kampanje i izbornog 'ludila ', kad evo i drugog poluvremena .

Mislili smo da ćemo u nedjeljnoj noći znati sve , a ono ne znamo skoro ništa. Odnosno znamo da će vlast dobiti plavi ili crveni ( pa to smo znali i prije! ). Doduše znamo i gubitnike ( ako već ne znamo glavnog dobitnika )

HSP ima već čitavo predsjedništvo u ostavci, na čelu sa Đapićem. HSU je isto doživio sa svojim predsjednikom. Samo naša 'šefica ' DC-a dvoji što će napraviti . Ako ponudi ostavku , mogli bi to i prihvatiti . Stoga , čini mi se, misli ona da je najbolje čekati .

A svi čekamo što će do 12. 12. veliki meštar Mesić napraviti . Stavio je Sanadera , Šeksa i ostale, kiseliti kao kupus. I to je izgleda djelotvorno . Iz dana u dan se Sanader na Tv-u pojavljuje sve kiseliji , a Šeks nam plače svima na ramenu kako je Stipica pristran. Naučio je na 'domaćinsko ' suđenje na domaćem terenu , pa mu kao pristranost izgledaju neki članci Ustava koji je i on pisao. Valjda je mislio da neće doći nikad u situaciju da se taj članak primjenjuje na njega i na njih . Nije to znao , a stalno ponavljaju kako oni znaju.

Mislim da je odavno očigledno za koga ja 'navijam' i koji su moji stavovi . Danas su kod Gazde ( u ovom trenutku je to doista ) počelo sa konzultacijama , a završit će za koji tjedan. Možda je mnogima već dosta svega; i politike i demokracije i hrvatske i … Možda se misli kako je isto tko će biti na vlasti … Ja mislim da nije isto i da je ovo prilika za promjenu na bolje . Ja ne bih ' išao dalje' , ja bih da neke stvari promijenimo .


Post je objavljen 29.11.2007. u 23:09 sati.