Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framari

Marketing

Dani ponosa i dani slave!!

nakon podužeg i veoma iscrpljujućeg vremena, vrijeme je za letimičan pegled događanja!!
a izdogađalo se mnogo stvari!!!


Naši Dani frame u Rijeci su službenoi i završeni, i red bi bio malo se osvrnuti na njih!!-izgleda da kada se treba pokazivati na van da s time nekako nemamo problema i da ćemo to bez problema i napraviti. ali kada se ti dani događaju u skrovitosti i u tišini našeg srca koji bi trebali bit podupreni molitvom i jednom malom gestom pomoći najpotrebnijem, onda je to malo veći problem!!
da, posjetili smo dom Turnić. dom Brašćine i tim ljudima donjeli velike radosti, volontirali smo u prihvatilištu i molili se!!
Mnogi će reći da nisu mogli, da su bili spriječeni, ali zar smo mi drugi mogli???ljudi, nekad je ove "beskorisne stvari" ovoga svijeta potrebno pustit sa strane i uistinu pokazati za što mi živimo. Ni posao, ni škola ni fax, ni krevet , ni bolesti ništa nas ne može spriječiti ako mi to želimo, ako ne, nači ćemo sto i jednu ispriku da ne odgovorimo na konkretnu ljubav!!


IZABRANO JE NOVO VIJEĆE NA KRNJEVU, održana područna skupština našeg bratstva koja je protekla u veoma ugodnom i radnom ozračju. Konkretne stvari smo dogovorili , i sada je na nama da ih i izvršimo!!
Subota navečer- obećanja na Trsatu o kojima možete više čitati na blogu frame trsat, ali u kretkim crtama---lijepo, divno, kišovito, sretno, plodonosno i oduševljavajuće!!!!


ljudi, probudite se, stiže došašće i pripremimo put za maloga nam Gospodina!!

P:S- e da, izbori.......o da, strepio sam uistinu od toga tko će nam voditi državu, i ništa drugo preostalo mi nije nego moliti se, nažalost ljudi u Rijeci ipak se još uvijek opredjeljuju za one nama vjernicima neprihvatljive političke stavove. Sigurno da neću glasati za nekoga tko izjavljuje NEMA BOGA, tko dopušta neprirodne istospolne brakove, tko je za legalizaciju onoga što uništava mlade i pomućuje ti um, neću glasat za onoga koji dopušta začetom i novostvorenom životu da se uništi.....

IDEMO DALJE!!!!!!


Post je objavljen 27.11.2007. u 17:45 sati.