Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/microbluesparkle

Marketing

228. post, dvogodišnjica Sićušne Plave Iskre

Prije točno dvije godine ušao sam u svijet blogova. Do tog dana se nisam mogao odlučiti za započinjanje pisanja na blogu. Zapravo mi nije bilo jasno o čemu bih mogao pisati i koga bi uopće moglo zanimati to o čemu pišem. Bio sam tada član male svjetonazorske skupine koja se zvala Zajednica hrvatskih unitarijanaca i univerzalista, a čija je prethodnica i sljednica današnja Zajednica Humanitas. (Pogledajte, molim Vas, taj link i osjećate li potrebu pridružite se virtualnim aktivnostima Zajednice.)

Još mi nije jasno kako to da sam odlučio ostaviti blog. Nije mi potpuno jasno kako je ta svaštara uspjela preživjeti, jer više sam se puta tijekom trajanja bloga, pitao o smislu postojanja istog. Mislim da mogu zahvaliti svima Vama, dragim prijateljicama i prijateljima, bivšim i sadašnjim, koji ste mi davali potporu svojim pozitivnim komentarima; ali ponajviše zbog Vas mi je tako drago i milo da sam ostao, jer sam neke blogere čak pobliže upoznao i kao prijatelje zavolio.

Na dvogodišnjicu ove skromne svaštare želim Vas sve najsrdačnije pozdraviti i zahvaliti Vam za svu pozitivu koju ste mi donijeli.

Vaš,

Vedran

Post je objavljen 26.11.2007. u 21:07 sati.