Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framajug2

Marketing

NAŠA OBEĆANJA – 17.11.2007.

Pretprošla subota na osječkom Jugu bila je tako živa, puna žurbe i pjesme od ranoga jutra... Tko god je prošao pored župe Sv. Obitelji, mogao je čuti dječje i framaške glasove, uzvike i vidjeti njihova zabrinuta, ali i puna iščekivanja, lica koja su mislila na toliko stvari koje se moraju učiniti da sve bude u redu.
Naša FRAMICA pomagala nam je u svemu. Što god smo trebali, kakva god pomoć je bila potrebna, oni su bili dostupni i na njih se moglo računati u svakom trenutku.

Tjednima smo pripremali program „SHOWTIME“ koji je prošao iznad svih naših očekivanja. Koliko čujemo pohvale i tako, svima se svidjelo i prošlo je i bolje nego je trebalo, iako se sve i nije vidjelo.
I naši prsluci FRAME JUGA 2 ugledali su svjetlo dana prvi puta na obećanjima.

15 framaša je dalo svoja obećanja. Neki smo ih obnavljali i do 5 puta, a neki su ih davali po prvi puta. Sada se svi trebamo truditi slijediti put sv. Franje i pomagati jedni drugima u svemu. Osim toga, naši FSR-ovci obilježili su 25.godina zavjeta.

SHOWTIME – put do zvijezda

Žiri : Jacgues – fra Ilija
Husarica – Mia
Fashion Guru – Luka

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Svečani ulazak u crkvu sa svijećama Free Image Hosting at www.ImageShack.us Pjevanje Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Obnavljanje i davanje obećanja Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Potpisi Free Image Hosting at www.ImageShack.us Prsluci po kojima će nas ostale Frame i svi drugi prepoznavati
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Najpoznatiji ŽIRI Showtimea
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Kandidati


Post je objavljen 26.11.2007. u 13:31 sati.