Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ob

Marketing

Napadnut kandidat DC-a !

9. IZBORNA JEDINICA

Joško Morić, rođen 22. rujna 1957. u Šibeniku, diplomirani kriminalist, profesor. U mirovini, oženjen, otac troje djece. Politički aktivan od 2000. godine.

"Kao 1. na listi u svojoj izbornoj jedinici zalažem se za reformu sigurnosnog sustava RH. Orijentirati ću ga iz inertnog i pasivnog (koji čeka) u proaktivni i preventivni sustav, koji predviđa i presreće najteže napade na živote i imovinu građana, razvija sigurnosne standarde i sigurnosnu kulturu. LJUDI U VLASTI NE SMIJU KRASTI – znam kako ih se u tome može uloviti, a potenciranje spriječiti.

Kada se građani boje vlasti, to je put u tiraniju. Kad se vlast boji građana, to je sloboda i demokracija. U 9. izbornoj jedinici građani se boje vlasti i to ću promijeniti! Dosadašnji ministri unutarnjih poslova bili su političari opće prakse, a sadašnji je izgubljen čovjek. Vrijeme je da MUP-om upravlja profesionalac. Zato se kandidiram za Ministra unutarnjih poslova. To znam, mogu i hoću raditi. Ako u prve dvije godine mandata ne učinim ono što sam biračima obećao, na početku treće godine dati ću ostavku."

A što kad se vlast boji krimainala ? Mnogo je neriješeih krucijalnih slučajeva zadnjih godina ! Danas je fizički napadnut napadnut Joško Morić ! Prijetili su mu i smrću ! Da li će to biti riješeno , i kada ?



Post je objavljen 22.11.2007. u 19:10 sati.