Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rajcicejeftino

Marketing

Statistike ovoga bloga

Pitao me je citatelj u komentarima u prošlom postu o posjećenosti ovoga bloga. Pošto sam danas na putu odlučio sam jučer napisati ovaj post i staviti ga da se objavi sutrašnji dan (danas), da ne bude preveliki broj dana bez postova.

koliko posjeta dnevno ostvaruješ (unikatnih/običnih)?

Ne znam šta si mislio pod "običnih posjeta", pretpostavit ću da si mislio na broj prikaza stranice. Kada napišem post imam 70-100 posjetitelja a 140-250 učitavanja stranice, a kada ne napišem imam ispod 50 posjetitelja i 45-85 učitavanja stranice. A ako si mislio na broj unique posjetitelja i broj absolute unique onda je broj absolute unique otprilike 30-50% manji od broja unique posjetitelja.

koliko ukupno, od otvaranja bloga imaš posjeta?

4 662 posjetitelja od 8. mjeseca 2007. godine. Najviše, 25%, ih je došlo sa blog.hr, 15% direktnim upisom (ili su bookmarkali blog), 15% sa Googla, ostalo je došlo od linkova na drugim blogovima čiji identitet vam neću otkriti da ih nebi počeli spamati :). Jedino mogu još reći da je 5% došlo kada sam se besplatno oglašavao sa BitVertiserom i 3.7% sa novog Croportala.

zarada kolika je, isplati li se bavit ovakvim nečim (ne striktno ovom temom)?

Ukupno sam zaradio 2 USD :) Pa ovako kako sam ja krenuo definitivno se ne isplati ali sigurno da bi se moglo više zaraditi kada bi se malo više usmjerio u tom pravcu.

Nadam se da sam ti bio od pomoći.

Post je objavljen 21.11.2007. u 14:00 sati.