Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/tisucu1ne1znam

Marketing

E baš zato

Drage čitateljice, a i čitatelji,
U ovom teškom času, kada se sudbina poigrava s jedinom nam domovinom i prijeti da ju prepusti crvenoj nemani zvanoj SDP, dužan sam vam priopćiti kako su petorica veličanstvenih odlučni ne popustiti pred najezdom loše prikrivenih Srba.

Pod vodstvom hrabrog dragovoljnog pukovnika u egzilu, jer teško je ovo više i Hrvatskom zvati, kolege i komandanta Hmudeka upravo pripremamo tajne operacije koje za cilj imaju dovesti hrvatski narod pameti. Kako narod općenito slabo stoji s pameću, pa čak i naš najpametniji narod, koristit ćemo suptilne i nesuptilne metode, uvjeravanje i zastrašivanje, propagandu i podmetanja, jer, ne zaboravimo, svaki poraz je nečastan, a svaka pobjeda časna!

Pod akcijom «Razmisli, sjeti se» s tajnih brojeva telefona slat ćemo poruke sadržaja «Razmisli, sjeti se» svima koji imaju mobitel. Ovom porukom ćemo navesti svakoga Hrvata da razmisli i onda se sjeti. A kad sjećanja krenu, onda se i lik Franje vraća u svijest i budi nacionalnu svijest te sve sumnje nestaju i zna se za koga se glasa…

Osim toga imat ćemo i plakate koji će jasno dati do znanja o čemu se radi i tko je prvi. Svaki plakat će imati sliku jaja i kokoši, da naglasi dvojbu svih dvojbi o tome što je bilo prvo, no poruka «Zna se!» na istom plakatu će ukloniti sve dvojbe. Zna se, naime, tko je sad prvi. Prvi odabir svakog Hrvata koji drži do sebe. HDZ, naravno!

Ovo je samo mali dio kampanje «Slušaj dobro što ti kažem, slušaj dobro opet reći ću!».

No, kampanja kao kampanja ne bi bila cjelovita da se ne bavimo i vrbovanjem ljudi i otvaranjem radnih mjesta. Hmudek se zarekao da će svakome tko donese više od četiri puža dati mjesto «Umjereno samostalnog skupljača puževa» u vlastitoj multinacionalnoj korporaciji zvanoj «Puž, snail, pa opet puž», čiji naziv najbolje oslikava nadmoć hrvatskog jezika, a i hrvatskog naroda uopće nad engleskim i ostalim nehrvatskim narodima.

Osim toga u našu kampanju ćemo ubaciti i elemente iznenađenja. U reklami koja izgleda kao klasična reklama za deterdžent odjedanput će iskočiti mrlja u obliku đavolja simbola «666» na inače savršeno bijeloj košulji. No, dok drhtava kamera bude zumirala mrlju «666» će se transformirati u postmoderni đavolji znak: «SDP». «Prljavi igraju prljavo», zaključit će unesrećeni vlasnik košulje, dok s gumicom u obliku križa bude uklanjao ovo djelo antikrista s vlastite košulje.

No to nije sve. Upravo završavamo post-produkciju filma «Čuvaj se lijeve ruke» s obratom na kraju. Iako savršeno koncipiran, po tekstu našeg visprenog scenariste i Hrvata Hrvoja Hitreca, a u režiji Jakova, a ne Ezava, Sedlara, tek obrat koji smo smislili na kraju opravdava svrstavanje ovoga filma u red, da ne kažemo četverored, filmskih remek-djela. Cijelo vrijeme filma tupavi detektiv, zaostao iz osamdesetih naravno, traži serijsku ubojicu lijepih žena i visokih arijevskih Hrvata među dešnjacima. Sve dok forenzičarka, liepa plavka, ne otkrije da je ubojstva počinio kriptodešnjak, u stvari ljevak i ljevičar. Film završava antologijskom rečenicom preobraćenog detektiva, a sada čistokrvnog hrvatskog isljednika «Desnicom nije počinjen niti jedan zločin.» Poslije bude i janjetine na ražnju i mladoga luka te jednonacionalnog seksa, koji je, zna se, najbolji od svakog seksa.

I za kraj – napisali smo i proglas. Proglas je, uvjereni smo, onaj jezičac na vagi koji će usmjeriti hrvatskog glasača na izborima ka pravoj odluci. A prava odluka is always right. Tekst čitajte tronuto, na trenutke zanosno, pritom uvijek imajte na pameti kako je lijep i zgodan naš Ivo Sanader.

"Hrvatice i Hrvati, a i ostali,
Neki vas ljevičarski mislioci i novinari uvjeravaju da su izbori dan kada građani biraju tko će upravljati državom i da to trebaju činiti potpuno neovisno. Ovo je, dabome, notorna glupost. Zar vi doista mislite da ste sposobni odlučiti tko će voditi državu? Pa narode, 800 i nešto tisuća vas su alkoholičari, a preko 90% vas je sa srednjom, nižom i nikakvom stručnom spremom, vi ste neispavani, nedojebani i nadrkani i zato ste nezadovoljni, jalni i mahom ograničeni. Oštećeni ste ratom, a bogme i mirom. Ne shvaćate nesrazmjer između velike ideje i malog naroda. Zar ste vi sposobni odlučiti tko će voditi zemlju? Ne, nipošto. U nekoj drugoj zemlji, narode, ne bi vam dali ni da ovce čuvate.
E baš zato HDZ
i dr. Ivo Sanader"

H5DZ1

Post je objavljen 20.11.2007. u 09:57 sati.