Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akstu

Marketing

Sastanak stanara studentskog doma

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
U ponedjeljak, 19. studenog 2007. godine s početkom u 20h, u konferencijskoj dvorani Studentskog doma u Zadru održan je prvi sastanak stanara, kojega su vodili predstavnici doma za tekuću akademsku godinu - Ana Šimić, Marina Maganić, Petra Blašković, Mirko Andrić i Ivan Gambiroža. Sastanku se odazvao većinski broj stanara, koji su vlastitim idejama sudjelovali u osmišljavanju projekta za ovu godinu, te raspravljali o trenutno najaktualnijem problemu – CIJENI SMJEŠTAJA U STUDENTSKOM DOMU. Unatoč dopisu iz Rektorata, kojim se stanari obvezuju platiti dom, stanari su i dalje nezadovoljni zbog enormnog povećanja cijene i ustrajni su u svojoj namjeri da spriječe navedeno to povećanje kojeg smatraju neopravdanim iz sljedećih razloga:
-neadekvatna kotlovnica čiji kapacitet ne zadovoljava potrebe zagrijavanje tople vode
-Studentski dom u Zadru za razliku od većine domova u Hrvatskoj, u sklopu doma nema studentsku menzu
-voda je upitne kakvoće
-svega 4% zadarskih studenata smješteno je u Studentskom domu
-obavijest o poskupljenju donesena je nakon završenog natječaja za prijem studenata, a da se prethodno o tome ni usmeno ni pismeno nije obavijestilo buduće stanare.
Iz prethodno navedenog stanari Studentskog doma odlučili da i dalje neće plaćati stanarinu jer im je obećano da će se njihova molba o snižavanju stanarine razmotriti na sljedećoj sjednici Senata, na kojoj će i među ostalima sudjelovati predstavnici stanara Studentskog doma, predstavnici udruge AKSTU, te predstavnici Studentskog zbora.
Predstavnici stanara studentskog doma


Post je objavljen 20.11.2007. u 09:03 sati.