Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/heppymile

Marketing

Dva rodendana....................i prometna nesreca.

naslov zvuci ko 4 vjencanja i sprovod ,samo modificiran.
No nema veze.
Prvo moj rodendan!!!!!!Previse godina ako se mene pita; moram piti pametan ali neda mi se sto dokazujem i previse puta!!!!
Ne go bila festa kod mene u garazi bili su samo navedeni u cosku dole:
EKIPA ZA OCEPIT!!!!!
Poceli smo oko pola 9 i rjesavali jedno po jedno od navedenih.
1.Memento mori je u pola 10 bila fajrunt do 11 je rigala pa spat.
Tada je dosla policija (moja stara) i smijala se jer smo imali zaljepljene papirice na celo (igrali smo "pogodi tko sam"-ja sam bio Ivanka Boljkovac (Nice))
2.u pola 1 Mala crna i Miriam su otisel spati..........skupa.........samo si mislit mogu kaj je bilo!
Tri otisala jos cetvero i ja.
No Iron man je reko da ide malo odspavati oko 1 pa da ga zbudimo za sat kaj pemo dalje piti-spal je do 4 kada su svi otisli doma.Dok su ostali samo muski spili smo pola boce Jack Daniels-a, plesali pili pa pili....... ipak smo mi EKIPA ZA OCEPIT!!!.Bilo je ok i poucno: od marice se jako spava!!!! zato su svi isli spati!!!!!Ja sam isel spat u 6!!!!!U nedjelju navecer sam imal teko reci drugu festu kod suseda ali s drugim ljudima tamo sam se jos vise popil.....pogotovo pive....Tomislav je bil na akciji a moja ekipa voli Tomislava.......Gey-ro mi te volimo!!!!!!

Iduci vikend Je bio rodendam Miriam ali zbog vremenskih uvijeta i pedara Durdevica i umora od kolinja nisamo bili sposobni proslaviti rodendan ali je u nedjelju bilo zver!!!! Kolinje su bile u sobotu kod Miriam naravno pilo se (jebiga!!!!!!) a navecer pada snijeg ja pijani i bez coroskopa vovim mesara iz Legrada u Lepavinu (ccc 50km).Po mraku pijani, skliska cesta,bez coroskopa, slaba vidljivost...... znakove su mi citali do Lepavine Mesar a nazad do kc-a Miriam.I sve proslo super!!! Lepo sma pazil i bilo je ok.Popodne u nedjelju vozim je lepo Miriam domeka iz staroga grada u kc-u do Legrada (oko 20-25 km).Vani pada snijeg ,nisam pijan ,i nosim coroskope i lepo zavrsim u jarku kraj ceste a auto se zarotiral za 220 stupnja (po meni).i lepo auto parkiral ja u grabi pola metra (ili manje) od najblizega drveta.Miriam i meni nije bilo nikaj ,ni autu!! ni ogrebotina!!! ali auto je od Miriamine stare!!!!
A u kur............. kaj sada?samo me to bilo trta a isli smo k Miriam jer joj rodbina dolazi na rodendan.Je nista zval sam je ,nisu se ljutili ,samo su me podjebavali.Onda sam se tamo napil............... e jebiga......
Mogli smo da poginemo -istina- ali nekako sam se snasel kaj smo neozlijedeno prosli.



Kada smo kod smrti evo par cudnih primjera koji su se desili ove godine u Americi koji nemaju veze s ovim postom tako da ako vam je post dosadan a meni se neda pisat trenutno ovo ce biti zanimljivo:
Američki FBI godišnje istraži oko 3600 ubojstava, a krajem godine javnosti prezentira najbizarnije slučajeve.

Federalni agenti ističu da ne postoji savršen zločin i ubojstvo bez tragova. I iako je samo ubojstvo stravičan čin, neki su slučajevi toliko bizarni i smiješni da zaslužuju medijsku prezentaciju.

Među ovogodišnjim najbizarnijim slučajevima je ubojstvo 36-godišnjeg nesretnog muškarca kojeg je njegova supruga ''dokrajčila'' vibratorom od 50 centimetara. Dosadile su joj, naime, suprugove seksualne želje, pa je ovu alatku u cijelosti ugurala u njegovu stražnjicu nanijevši mu tako kobne unutarnje ozlijede.

Zanimljiv je i slučaj jednog 99-godišnjaka koji je poginuo dan prije stotog rođendana, kada ga je na putu prema mjestu rođendanskog slavlja udario kamion koji joj je vozio njegovu slavljeničku tortu.

Nesretnim spletom okolnosti život je izgubila i 40-godišnjakinja koja je zalutala u streljanu za obuku policajaca. Kada je shvatila gdje je, skočila je i viknula: ''Bu!'' Policajci su je zamijenili za metu koja iskače, te su na nju otvorili vatru. Nesretnu ženu pogodilo je 40 od 67 ispaljenih metaka.

Želeći se riješiti svog ljubavnika, jedan je homoseksualac onesvijestio svog dragog te na njega navukao oglasni pano na kojem je s jedne strane napisao: "Smrt crnčugama!", a s druge: "Bog voli Ku Klux klan!", te ga takvog ''iskipao'' u Harlemu. Omamljeni nesretnik je u roku od dvije minuta bio mrtav.


Pozzdraf


Post je objavljen 19.11.2007. u 14:46 sati.