Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malabestija

Marketing

ono mislin se neki dan...draga ema još ovi zimski praznici,pa maturalni ples,pa matura i pa prijemni...i šta onda...iden ca iz ove sobe,iden ca iz ovog grada,iden ca od starog društva.
sve ce se u jedno lito prominit,samo necu otic od knjige..valjda,
ležin u krevetu u gledan šta cu ponit iz ove sobe,tribat ce mi najpotribnije stvari,jer cu ipak stan s nekin dilit,a taj neko sigurno nece dilit moj kreativni nered,možda je taj neko preuredan. prvo šta mi je palo na pamet su slike...ja san takva,od nekih se događaja ne mogu odrec,previše mi znace zato san ih i razvila da ih okolo nosan,zato mi u digitalnom aparatu i stoje slike od još prije lita...teško mi je stisnit ono delete...iako ih iman sve u kompjuteru,a neke i na zidu.
ali morat cu,jedan dan cu imat svoj život,totalno drugaciji od ovog,jednog dana u ladici necu imat porucice pisane na satu,omot bombona od drage osobe,leksikon,latice ruže,šalabahtere i pokoje knjige.....tu ce se naci racuni,dokumenti,nalazi,kuhinjske krpe...sve šta me nece sicat na ovaj moj zasad lagan život....iman fobije od toga,želin da ovo još traje...želin još šalabahtera u ladici

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 18.11.2007. u 14:34 sati.