Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dovoljnozazauvijek

Marketing

:)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Pročitala sam jučer Pomrčinu i mogu reći da je stvarno odlična...
Sada čak može konkurirati mom najdražem Sumraku. Jednostavno je pre- pre- dobro napisana; ima akcije... ljubavi.... dubokih misli... Najviše mi se sviđa što konačno otkrivamo pojedinosti iz Jasperovog i Rosalienog života. Zemaljskog. Ali i Edward i Jacob se konačno otvaraju.
Mladi Mjesec mi je tak tak jer Edwarda nema, volim Jacoba, ali Edwarda više. (No u Pomrčini konačno shvaćam u čemu je Jacobina ljepota... ne fizička)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

No, sada kad sam pročitala Pomrčinu, mogu reći da je u nekim dijelovima, bar meni, zbunjena... Taj Vladimir, koji je prevodio, je napravio par propusta...
Bella u jednom dijelu govori "Privukle su me tri riječi" i onda dođe taj text i nakon toga piše "Četiri riječi koje su me privukle bile su..." (ali četiri su riječi)
...zatim je zaboravio staviti navodnike na jednu Bellinu rečenicu.. ma, sve u svemu nije tak strašno... ali zasmetalo mi je.


Također na kraju postoji jedan stvarno zbunjen dio... Utiskivanje. Dogodit će se nešto iz čega će Bella shvatiti da je njezin duhovni partner Jacob. Ili sam to samo ja tako protumačila, jer ne postoji bolje objašnjenje. (471. i 472. stranica)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ali osim toga, zanijemila sam u određenim dijelovima.. mislim, ne želim pisati što se dogodilo, jer ne bi bilo u redu prema drugima koji nisu čitali; samo ću reći da sam ostala zapanjena nekim Bellinim postupcima... ali ipak je ona samo ljudsko biće... i zapravo ne mogu joj zamjeriti kao neki drugi čitatelji koji ostavljaju bijesne komentare na Stephenienoj stranici.

Jedva čekam da više ljudi pročita pa da konačno mogu krenuti rasprave blabla zaliven

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Post je objavljen 17.11.2007. u 10:59 sati.