Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiborsharpovac

Marketing

Prvo pa drugo!

Nove Nindže Kornjače su super film! Džš!
A kad smo već kod toga, je li strip napravljen od domaćih autora, a tiskan vani domaći ili strani (vidi vraga, pa tu se i rima uvukla)? Ovo me muči već par dana, što definira nacionalnost nekog stripa? Autori? Tiskara? Jezik na kojem je napisan (ako ima riječi (uf, sa onima bez riječi je tek teško reći (opet rima, pa kaje to? zubo))) Što ako je web strip? Je li onda međunarodni? Da citiram Ivana: "Ovdje treba pronicavosti! Tko je prodoran, neka odgoneta značenje... (Otk 13,18)" nacionalnosti stripa.
U petak je CRŠ ljudi moji!!! Kao što je glasio prošlogodišnji slogan, "Svi mrš na CRŠ!" Ozbiljno, dođite, ako zbog ničeg, a ono jer su stripovi jeftiniji. Vidimo se! (oni koji su i inače na CRŠu i kojima ne trebam napominjati da dođu se ispričavam, ovo se ne odnosi na Vas)
Za one koje možda zanima što je bilo na Kordejevom predavanju, evo vam natuknice koje ulovih. Oba lista. (da, znam da sam krivo napisao Moulin Rouge)
Novi serijal počinje za tri... dva... jedan... SAD!!!
Naslovnica:
Image Hosted by ImageShack.us

Prva epizoda:
Image Hosted by ImageShack.us

Nadam se da izgleda obečavajuće. Inače, u ovom je nastavku jedna posveta novom izvjesnom novom čitatelju koju će po svoj prilici skužiti jako malo ljudi.
Nego, evo vam tu kratki tečaj "sam svoj Tibor." Par natuknica i uputa kako u nekoliko poteza nacrtati Tibora u dlaku istog kao u stripu. U biti, budući da je Tibor ćelav, možda je bolje reći nalik kao jaje jajetu. A ako pogledate pažljivo, uvidjet ćete da sam uključio i Svebora te Zlibora!
Niš, to bi bilo to za ovaj put. Možda samo malo kontrapolitičke kampanje.
Pozdrav!


Post je objavljen 21.11.2007. u 00:18 sati.