Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loveandpeaceforeverinmyheart

Marketing

bACK.

I tako se po ne znam koji put opet iznova vračam, sretna, nova, stara, nesretna, JA.
Puno je prošlo, jako puno, previše. Ali priznajem da mi je takvo što trebalo, da se opet mogu vratiti, sa onim istim žarom ovamo, kao što je bilo onda kada sam prvi puta otvorila blog editor, i... krenula.
Ne želim prepričavati što se sve desilo proteklih mjeseci, jer uvijek se desi mnogo toga, a za to nikad nema riječi.
Događaj koji me potresa, krajnje je čudan. Svi dobro (ne)znate da živim u malom fucking gradiću zvanom Ivanić, i da jedva čekam otič, napustit ga, jer je, kao što prijašnjih dana rekoh; dosadan, glup, dosadan...KRAJNJE GLUP, dosadan. Ali, ipak se, čini se, polako miče s mrtve točke, i počinju ga ispunjavati čudni, nerealni, nestvarni, očajno zabrinjavajuči, meni vrlo dragi:D događaji. Počevši od golog lika koji nas je posjetio na Noć vještica i prekinuo mili zvuk Ivanečkih luzerskih bendova, pa sve do sada... Do ovoga, što me naprosto... OČARAVA! Dakle, da konačno krenem ... U Ivaniću su se pojavili takozvani "oni o kojima se nepriča" ...ccc(Zaselak):goolf: A to su neki kakti narkomančeki, sotonjarice i takvi ljudi. I sve bi bilo ok, da se to ljepo iskorijeni, na najjednostavniji način, kojeg u današnje vrijeme nazivamo "92" ili takozvana... "policija". E da, i tu počinje ono što me fascinira. Zovnu ljudi policiju, a ona, ni više ni manje, pristojno se ispriča i kaže da se u takve stvari ne želi mješati, i jos ih nazove "nadnaravnima". Da. I sada oni koji o tome bilo što znaju, šute, ali pokazuju da znaju, na onaj "šifra" podmukli način. I ja sam igrom sudbine saznala za to... iiii... !! Ha-ha. Ja se želim igrat policije :D
OĆE KO SAMNOM?
Znam di se dotični skupljaju, znam sve, sve, osim sitnog detalja, gotovo nebitnog, a to je njihov identitet. I ja naravno, ne bi smjela o tome pričati. Nebi, al ipak. Ovaj blog ne posječuje nitko iz premilog mi gradića pa si mogu postit volji na volju :D Mislim da se nebih smjela obazirati na komentare moji divnih drugova, koji glase... "Neeeemoj, opasno je!" Znam, znatiželja je opasna.
I tako ću ovaj post privasti kraju, i bacit se na uređenje box-ova.
Pozdrav.


Post je objavljen 16.11.2007. u 16:02 sati.